USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волиняни передали на схід трішки «тепла» і продуктів

23 Вересня 2015 11:38
Теплий одяг, матеріали для будівництва бліндажів, продукти та інші речі для бійців - таку передачу зібрали волиняни для бійців АТО.

Про це повідомляють у Народній самообороні Рожища.

З черговою передачею для бійців, відправився на схід Володимир Добровольський. «Дякуємо небайдужим громадянам Вадиму Дулюку,Олександру Лемещуку та Вадиму Зінгелю за те, що відгукнулися на прохання солдатів 26-ї бригади і придбали 100 метрів поліетиленової плівки для будівництва бліндажів», ‒ йдеться в дописі.

Своєю чергою, 26-та отримає мішки від сирзаводу для тих самих бліндажів та бензопилку від «Волинського координаційного центру допомоги учасникам АТО».

Хлопці з 24-ї бригади матимуть «буржуйки», що надала Спілка воїнів-афганців. А ще до них поїхала картопля, яку зібрали доросинівці, та домашня консервація від «Жіночої ради» с.Навіз. Матимуть бійці і трохи теплого одягу.

З цією ж передачею на схід відправилися дитячі іграшки та вітання від учнів першої школи, що вони підготували своїм ровесникам з нагоди Дня Миру.



Окрім того, волонтери повідомляють, що завдяки організації сільського голови Миколи Вавренчука на території Доросинівської сільської ради, вдалося зібрати близько двох тонн картоплі. Щойно близько тонни відправили на схід на потреби 14-ої бригади в місто Вугледар, Донецької області. "Хочеться висловити щиру вдячність всім тим, хто долучається до благодійництва", - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus