USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порушники намагались перетнути кордон за дорогими фальшивими паспортами

12 Грудня 2012 12:58
Прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Ягодин-авто» затримали українку, яка намагалась перетнути кордон по фальшивому паспорту. Той мовляв обійшовся їй у 500 доларів. Інший зловмисник розповідає, що придбав фальшивий паспорт за 5,5 тисячі доларів.

Про це повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Так, під час прикордонного контролю одна з пасажирок рейсового автобуса «Кельн -Чернігів» представила наряду по перевірці документів паспорт громадянки Литви. Однак у правоохоронців виникли сумніви щодо його дійсності.

В результаті подальшої перевірки встановили, що паспортний блок розшивали та замніили інформаційну сторінку на пред’явника. Правопорушниця зізналась, що насправді є мешканкою Києва і що після закінчення терміну дії свого українського паспорта купила інший,за 500 доларів США, у двох громадянок Литви, з якими познайомилася в Німеччині.

Крім того, прикордонники Луцького загону у цьому ж пункті пропуску в рейсовому автобусі «Київ-Варшава» виявили ще одного порушника – громадянина Ірану. Він намагався перетнути державний кордон по підробленому паспорту громадянина Туреччини. Чоловік повідомив, що придбав документ у незнайомих людей в одному з кафе у Стамбулі за 5,5 тисячі доларів та прямував у Прагу з метою працевлаштування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus