USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Посадовці ігнорують громадські організації Луцька

31 Березня 2014 18:41
Молодіжні громадські організації скаржаться на «неувагу» начальника відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міськради Леоніда Лаби.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 57 сесії Луцької міської ради сьогодні 31 березня.

Так, секретар міськради Сергій Григоренко звернувся до Леоніда Лаби із запитанням, чому ж окремі громадські організації міста незадоволені співпрацею з ним: «До мене звернулась низка молодіжних громадських організацій, які жаліються, що ви на них не реагуєте, ігноруєте їхні звернення. Ми ж з вами держслужбовці. Ви плануєте налагодити співпрацю чи можливо змінити місце роботи? Певна напруга навколо вашої персони є», - наголосив Григоренко.

На це посадовець відповів, що уже налагоджує полегшення доступу до проведення тих чи інших заходів певними організаціями.

«Раніше, щоб отримати кошти для реалізації проекту, потрібно було проходити якісь процедури, то тепер усе набагато простіше. На мою думку є різні чинники щодо того, чому навколо мене зростає напруга. Що ж, комусь я подобаюсь, а комусь ні», - сказав Лаба.

Депутат міськради Богдан Шиба зауважив, що обов’язок посадовця - мати тісний зв'язок з громадськими молодіжними структурами: «Повинна бути абсолютна гармонія. Я читаю повідомлення, що мала відбутися зустріч між вами і представниками ГО. Але вони пишуть, мовляв, керівник управління не з’явився на зустріч. Ви ж самі повинні ініціювати зустріч з ними в різних форматах. Ви оце все «заварили», інакше це не можна назвати», - резюмував обранець громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
експерт по лабах Показати IP 31 Березня 2014 19:14
Лабі хана. Грантоїди схавають і доповідуть Америці, що схавали контру.
!!!!! Показати IP 31 Березня 2014 20:35
яК ЖЕ ХОЧЕТЬСЯ СКОРІШЕ ЗАЙНЯТИ ЛАБИНУ ПОСАДУ, ПІД ШУМОК, 1000 % ПІДСТАВА, ХОЧУТЬ ПОСАДУ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus