USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Посадовця притягнули до відповідальності за використання пільгових коштів

23 Січня 2013 09:53
Правоохоронці притягнули до відповідальності завідувача сектору Володимир-Волинської РДА. Вона нарахувала та виплатила перевізнику завищену суму компенсації за пільгове перевезення громадян на приміських маршрутах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура провела перевірку дотримання вимог чинного законодавства службовими особами управління праці та соціального захисту населення Володимир-Волинської районної державної адміністрації при використанні коштів, виділених на забезпечення пільгового проїзду окремих категорій громадян.

Перевіркою виявлено факт нарахування та виплати перевізнику завищеної суми компенсації за пільгове перевезення громадян на приміських маршрутах.
Не надавши підтверджуючих документів щодо отриманого виторгу від продажу квитків по маршрутах, де відсутні квиткові каси, цей перевізник подав у сектор персоніфікованого обліку та обслуговування пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Володимир-Волинської районної адміністрації недостовірні відомості про виручку від перевезення та кількість пасажирів-пільговиків.

Завідувач вказаного сектору належно не проконтролювала правильності поданих розрахунків та провела зайве нарахування і виплату компенсації витрат перевізнику за вересень 2012 року на суму понад 3 тис. грн.
У зв’язку із виявленими порушеннями бюджетного законодавства Володимир-Волинським міжрайонним прокурором внесено подання начальнику управління праці та соціального захисту населення Володимир-Волинської райдержадміністрації.

За результатами його розгляду завідувача сектору персоніфікованого обліку та обслуговування пільгових категорій населення притягнули до дисциплінарної відповідальності. Зайво виплачені перевізнику кошти відшкодовані до держбюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 23 Січня 2013 10:06
ТАКЕ грандіозне виявлення казнокрадства заслуговує на увагу. Черговий показник зробили. Нагадую, в країні крадуть міліардами, розкривайте, де ви, за 3 тисячі звітують і совість хватає.
перевозьте самі Показати IP 25 Січня 2013 06:50
Скоро будемо їздити волами головне щоб добре прокуратура контролювала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus