USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Посеред білого дня в жінки відібрали 7,5 тисячі гривень

11 Квітня 2012 18:01
У Володимирі-Волинському посеред білого дня пограбували жінку – у неї відібрали сумочку, де було 7,5 тисячі гривень.
Про це пише газета Волинь-нова.
До володимир-волинських правоохоронців звернулася місцева мешканка – 43-річна Альбіна. Вона розповіла міліціонерам про неприємну пригоду, яка трапилася з нею.
У другій половині дня в дворі багатоповерхівки на вулиці Луцькій невідомий, несподівано вдаривши її, вирвав сумку з грошима, в якій було 7,5 тисячі гривень. Поки жінка оговталась, то нападник втік.
Як повідомив начальник слідчого відділення міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Олександр Могилецький, зловмисника вдалося затримати. Ним виявився 21-річний житель Володимир-Волинського району Федір. Затримано і його напарника Ігоря.
До речі, першого вже судили за незаконне заволодіння транспортом, другого – за крадіжки. Зараз молоді хлопці перебувають під арештом, проти них порушили карну справу за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 12 Квітня 2012 02:09
Такі кадри - любі друзі Поторася Івана Васильвича. Він полюляє кардіїв,візьмуть мінти взятку, слдіство заведуть в блуд і ніякий суддя їх не зможе посадити. Чого крадуть - бо знають - в Поторася від тюрми "відкупляться".
ого Показати IP 12 Квітня 2012 09:57
Ого! певно знали що там такі гроші! А потім, 7,5 тисячі гривень!!!!! Народ нащо ви їх стільки(!) соваєте з собою?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus