USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Пошук нового керівника Укрзалізниці коштуватиме понад 800 тисяч

12 Лютого 2020 22:32
Вартість послуг міжнародної компанії Boyden із забезпечення пошуку та відбору кандидатів на посаду голову «Укрзалізниці» становить 837,5 тисяч гривень.

Як сказано в повідомленні на електронному майданчику онлайн-торгів Prozzoro Zakupki.ua, відповідний договір між сторонами був підписаний 11 лютого, передає УНІАН.

Згідно з інформацією на сайті, термін надання послуг – до 31 грудня 2020 року.

Наглядова рада акціонерної компанії «Укрзалізниця» ухвалила рішення офіційно розпочати процес конкурсного відбору на посаду голови правління компанії і залучила міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Boyden для допомоги у виконанні цього завдання.

Як повідомлялося, Укрзалізниця витратить 86 мільйонів на консалтинг від Deutsche Bahn та інших.

5 лютого «Укрзалізниця», німецька залізниця Deutsche Bahn та її компанія-підрозділ по консалтингу DB Engineering & Consulting підписали меморандум про взаєморозуміння та стратегічне партнерство, в якому йдеться про надання німецькою стороною управлінської та/або технічної підтримки.

Раніше повідомлялось, що німецький залізничний оператор Deutsche Bahn з урядом України та найбільшим українським залізничним перевізником «Укрзалізницею» опрацьовують питання стратегічного партнерства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
44 Показати IP 13 Лютого 2020 01:11
Просто супер, це ще такий менеджмент треба пошукати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus