USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пошукова операція біля мосту в Генуї завершилася

19 Серпня 2018 15:32
Італійські рятувальні служби завершили пошукову операцію біля мосту Моранді у Генуї, частина якого впала у вівторок, 14 серпня.

Про це повідомляє Reuters.

За офіційними даними місцевих органів влади, кількість загиблих внаслідок катастрофи складає 43 особи. Останні три тіла витягнули з автомобіля, заваленого грудою зруйнованих елементів мосту.

Дев'ятеро постраждалих, за даними агентства, перебувають у лікарні. Чотири з них наразі у критичному стані.

Працівники пожежних служб, однак, продовжують роботи на місці завалів, аби впевнитися на сто відсотків, що під бетоном не залишилося жодної людини. Вони також докладають зусиль для забезпечення безпеки для місцевих мешканців, а також допомагають у розслідуванні.

Нагадаємо, 14 серпня близько 11:30 за місцевим часом стався обвал мосту Понте-Моранді (або віадуку Польчевера) в той час, коли ним рухались автомобілі. Обвалилась центральна частина споруди, яка перебувала на висоті 200 метрів над землею. В результаті обвалу під уламками опинились безліч автомобілів, загальна кількість жертв наразі становить 43 особи. До ліквідації трагедії італійці залучили багато техніки, 200 рятувальників, і десятки собак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus