USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ІА «Волинські Новини» розігрує призи серед читачів

1 Серпня 2017 19:00
Для усіх читачів Інформаційного агентства Волинські Новини ми підготували сюрприз.

Ви маєте шанс виграти у соцмережі Facebook різні призи: щодня місячну передплату на газету «Волинські новини», щотижня поповнення мобільного рахунку на 100 грн та головний приз місяця.

Для участі в розіграші підпишіться на сторінку Волинських Новин у Facebook, натисніть «Подобається» (або іншу реакцію) на будь-якому дописі та поширте його на власній сторінці у соцмережі.

Переможець обиратиметься випадковим чином щодня з 9:00 до 10:00.

Зауважимо, що взяти участь в розіграші можуть усі охочі, хто виконали усі умови та досягли 18 років.

Пропонуємо ознайомитися з офіційними правилами, поданими нижче:

Офіційні умови та правила акції «Пошир та вподобай» (надалі – «Правила»)

1. Організатор Акції

1.1 Організатором акції «Пошир та вподобай» (далі – «Акція») є Приватне підприємство «Волинські новини» (надалі – «Організатор»).

2. Участь в Акції

2.1 Учасниками Акції можуть бути фізичні особи, які досягли віку 18 років, постійно проживають на території України і які виконали умови та правила цієї Акції (надалі – «Учасники Акції»).

2.2 Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ньому участь працівники Організатора, їх близькі родичі та члени сім’ї – чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчірка, рідний брат, рідна сестра, дід, баба.

2.3 Особи до 18 років, обмежено дієздатні і недієздатні особи мають право брати участь у Акції виключно через своїх законних представників відповідно до чинного законодавства України.

3. Спосіб та період проведення Акції

3.1 Акція проводиться безстроково, шляхом розміщення дописів у спільноті «Волинські Новини» соцмережі Facebook (надалі – «Спільнота»), по всій території України.

4. Умови участі в Акції

4.1. Особи, що відповідають вимогам, зазначеним у п.2.1 цих Правил, для участі у Акції зобов’язані бути підписниками Спільноти, натиснути «Подобається» (або іншу реакцію) на будь-якому дописі зі Спільноти та поширити його на власній сторінці у соцмережі Facebook.

4.2. Якщо повністю виконана послідовність, зазначена у п.4.1. цих Правил, то така особа вважається Учасником Акції.

4.3. Щодня буде визначатися найпоширеніший допис у Спільноті. Серед користувачів, які вподобали та поширили цей допис, випадковим чином буде обрано переможця, який отримає місячну підписку на газету «Волинські Новини».

4.4. Щотижня серед семи переможців, які перемагали хоча б один раз протягом останніх семи днів, буде розіграно приз-поповнення рахунку мобільного оператора на суму 100 грн.

4.5. Щомісяця серед усіх переможців, які перемагали у щоденних розіграшах, буде розіграно головний приз місяця.

4.6. Щоденні розіграші проводяться щодня з 9:00 до 10:00. Обирається допис у соцмережі Facebook, який набрав найбільшу кількість поширень за минулий день, станом на час розіграшу. Серед усіх користувачів які вподобали даний допис, розігрується щоденний приз. Розіграш проводиться за допомогою сервісу http://www.fanpagekarma.com/facebook-promotion. Сервіс fanpage karma випадковим чином обирає переможця. Після того, як був обраний переможець, йому в особисті повідомлення надсилається відповідне привітання. Користувач зобов’язаний до початку наступного тижневого розіграшу надати адресу для оформлення підписки газети «Волинські Новини». Усі щоденні переможці приймають участь в розіграші щотижневих та щомісячних призів.

4.7. Щотижня по понеділках з 9:00 до 10:00 визначається переможець тижня серед усіх щоденних переможців минулого тижня за допомогою сервісу http://www.random.org. Кожному переможцю присвоюється число, і за допомогою даного сервісу вибирається випадкове число-переможець з усіх присвоєних. Переможець тижня зобов’язаний протягом 24 годин після привітання з перемогою надати номер мобільного телефону, який бажає поповнити. До початку наступного щотижневого розіграшу даний номер мобільного телефону буде поповнений на 100 грн.

4.8. Кожного першого числа місяця з 9:00 до 10:00 визначається переможець місяця серед усіх щоденних переможців минулого місяця за допомогою сервісу http://www.random.org. Кожному переможцю присвоюється число, і за допомогою даного сервісу вибирається випадкове число-переможець з усіх присвоєних. Переможець місяця зобов’язаний протягом 24 годин після привітання з перемогою відповісти Організатору та обговорити деталі отримання подарунку.

4.9. Також з переможцями Акції можна буде ознайомитися на сторінці Спільноти.

5. Порядок отримання призів

5.1. Призовий фонд Акції формується Організатором.

5.2. Під поняттям «Отримання призу» слід розуміти придбання його за 1 грн.

5.3. Час, дата і місце вручення призу узгоджується Організатором спільно з переможцем.

5.4. Умовою отримання призу особою є пред’явлення паспорта громадянина України та ідентифікаційного податкового номеру та надання Організатору копій цих документів.

5.5. Якщо переможці Акції протягом встановленого терміну з моменту її проведення не вчинили усіх необхідних дій для встановлення Організатором особи та не узгодили з останнім час, дату і місце вручення призу, то у такому випадку результати процедури визначення переможця анулюються. У день проведення процедури визначення чергового переможця Організатор здійснює проведення процедури визначення переможців і за попередній період, результати якого були анульовані.

6. Інші умови

6.1. Ці правила набирають чинності з моменту затвердження Організатором Акції.

6.2 У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення змісту даних Правил, або питань не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції, яке не підлягає оскарженню.

6.3 Беручи участь у Акції Організатора, усі особи підтверджують, що погоджуються та приймають ці Правила в цілому та без винятків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 1 Серпня 2017 09:16
Договір як на кредит у банку :)
Анонім до Лучанин Показати IP 1 Серпня 2017 09:49
На жаль, цього вимагає Закон України
правдоруб до Анонім Показати IP 1 Серпня 2017 16:19
Наприймали законів різних, а що до покращення життя людей - ніц немає! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus