USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Посмертний орден загиблого захисника з Шацька вручили його дружині

5 Березня 2024 21:42
Відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2023 року №755, орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено військовослужбовця з Шацька Валерія Зубчика, який загинув 29 вересня 2023 року, виконуючи бойове завдання на Луганщині.

Про це інформує Четвертий відділ Ковельського РТЦК та СП.

5 березня начальник Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП підполковник Олександр Левицький разом із секретарем Шацької селищної ради Віктором Тимошуком вручили нагороду дружині загиблого військовослужбовця.

Присутні висловили співчуття, наголосивши на тому, що спогади про Валерія залишаться у серцях рід­них, близь­ких та поб­ра­ти­мів, а в людській пам'яті він на­зав­жди за­ли­шив­ся щи­рим, ро­зум­ним, прин­ци­по­вим, ці­лес­пря­мо­ва­ним, від­по­ві­даль­ним, справ­жнім пат­ріотом Ук­ра­їни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus