USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Постраждали двоє дітей: поліцейські з'ясовують обставини ДТП на трасі Луцьк-Ковель

20 Червня 2023 10:17
Автопригода трапилася учора, 20 червня, на автодорозі сполученням Ковель-Луцьк поблизу села Копачівка. Попередньо встановлено, що 44-річний водій маршрутки застосував екстрене гальмування, аби уникнути наїзду на собаку, який раптово вибіг на проїжджу частину.

Про це інформують у пресслужбі поліції Волині.

У цей момент у маршрутне таксі врізалася вантажівка МАЗ, під керуванням 49-річного жителя Луцького району, який рухався позаду.

Внаслідок ДТП постраждало 12 пасажирів та водій маршрутного таксі. Серед постраждалих двоє дітей.

Читати ще: Постраждало 6 людей: на Волині маршрутка зіткнулася з фурою та перекинулась. Оновлено

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дідо Показати IP 20 Червня 2023 12:11
Мене в автошколі (це був 1984 рік) вчили - ніколи не роби різких маневрів, коли собака вибігає на дорогу. Особливо, коли везеш людей. З коровами і кабанами - тут все звлежить від ситуації. Але собак позбивав багато за багаторічну практику водія. Звичайно, є проблема бездомних собак. Треба її вирішувати. Ми дітьми це вирішували за допомогою відра і Стиру, бо в 60-х роках так всі робили. Зараз, в 21-му столітті, громадам в селах треба теж про цю проблему думати і вирішувати.
псих Показати IP 20 Червня 2023 13:06
дідо рецепт 60-тих підпадае під статтю про жорстоке поводження з тваринами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus