USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Посварився з дівчиною та викинув з вікна книги: що кажуть сусіди лучанина, який випав з 9 поверху

30 Червня 2021 19:24
22 річний лучанин, який у ніч з 29 на 30 червня випав з вікна квартири на дев’ятому поверсі, напередодні посварився із дівчиною.

Про це Суспільному розповіла подруга травмованого Катерина.

Дівчина 10 років товаришує з юнаком, проте свого прізвища назвати не захотіла. Журналістам розповіла, що чула, як Олександр сварився зі своєю дівчиною за годину до інциденту.

Як усе трапилося, бачила сусідка постраждалого Любов Слісарчук. Жінка живе на третьому поверсі. Каже, що уночі бачила, як з дев’ятого поверху летіли книжки.

«А потім і він стрибнув. Бо розгону набрав. Він висів на березі, там гілка обламана. Та береза його затримала й спасла», – каже жінка.
Мама хлопця коментувати ситуацію відмовилася. Її син з діагнозом «політравма» зараз перебуває в палаті інтенсивної терапії. Зі слів заступника директора Луцької міської лікарні Андрія Смольянінова, чоловік вже прийшов до тями.

«У поліції ситуацію кваліфікували, як нещасний випадок, – розповіла старша інспекторка сектору комунікації Анна Павловська. – Триває слідство, під час якого буде встановлено, за яких він обставин випав».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 30 Червня 2021 19:26
В дурку його треба, то не є нормально.
Психопланетарій, Лип Показати IP 30 Червня 2021 19:44
Мати хлопця коментувати ситуацію відмовилася, бо її син з діагнозом «шизофренія» зараз повинен перебуває в палаті інтенсивної терапії, а потім буде переведений до психоневрологічного диспансеру. Зі слів заступника директора Луцької міської лікарні Андрія Смольянінова, потепрілий після великого перепою вже прийшов до тями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus