USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Потужні снігопади паралізували гірськолижні курорти в Альпах

6 Січня 2018 21:08
Гірськолижні курорти в Альпах опинилися відрізаними від світу внаслідок сильних снігопадів. Стихія атакувала курорт Червінія в Італії та Адельбоден у Швейцарії.

Про це повідомляє «ВВС-Україна».

Так, Червінія в долині Валле-д'Аоста наполовину похована під шаром свіжого снігу товщиною у 2 метри. Там у сніговій пастці опинилися приблизно 10 тисяч туристів.

Водночас у швейцарському Адельбодені до розчищення снігових заметів залучили армійців.

На багатьох лижних курортах ризик від снігових лавин – чотири з п'яти.

Зазначається, що така негода загрожує зривом початку Чемпіонату світу з лижних перегонів, що повинен стартувати цими вихідними в Адельбодені. Сходження лавини відрізало автошлах із курорту до Фрутігена. Проте місцеві медія повідомляють, що забіг таки відбудеться, а рятувальники терміново ремонтують дорогу.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus