USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Потужні зливи затопили столицю Філіппін, тисячі людей евакуювали

25 Липня 2021 11:21
Столицю Філіппін Манілу та прилеглі провінції затопили сильні мусонні дощі, які тривали кілька днів. Тепер влада намагається відкрити якнайбільше притулків для постраждалих.

Про це повідомляє 24 канал.

Із міста Марікіна за ніч евакуювали 15 тисяч населення. Це сталося після того, як вода піднялася до пояса і перекрила дороги для легкових автомобілів.

Чиновники заявляють, що намагаються відкрити більше притулків для надзвичайних ситуацій із забезпеченням соціальної дистанції. Вони побоюються, щоб табори евакуації не перетворилися на епіцентри поширення коронавірусу.

«Ця ситуація буде занадто складною, якщо не буде остаточного рішення щодо повені. Особливо зараз, коли є загроза поширення штаму «Дельта»», – заявив мер Марікіни Марселіно Теодоро.
Що відомо про постраждалих

У гірському північному місті Багіо 23 липня внаслідок негоди загинула місцева мешканка. На таксі, яким вона їхала, від сильного вітру впало дерево.

Недалеко від порту у провінції Албай перекинувся вантажний човен. На щастя, усіх 10 членів екіпажу врятували.

Причина негоди

Мер Марікіни стверджує, що місто накрила повінь через багаторічні рубки лісів і сильне замулення річки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus