USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Потужний землетрус обрушився на Албанію: двоє загиблих

26 Листопада 2019 08:29
Сильний землетрус вразив Албанію рано вранці у вівторок, у результаті чого загинули щонайменше двоє людей, були поранені 150 людей і зруйновані будівлі.

Про це УНН повідомляє з посиланням на AP.

Геологічна служба США заявила, що землетрус магнітудою 6,4 стався за 30 кілометрів на північний захід від столиці Тирани. Епіцентр залягав на глибині 20 кілометрів.

Міністерство оборони країни заявило, що одна людина в Курбині, за 50 кілометрів на північ від Тирани, загинула, вистрибнувши зі свого будинку, щоб уникнути наслідків землетрусу.
Чиновники повідомили, що в результаті обвалення будівлі в Дурресі, за 33 кілометри на захід від Тирани, загинув ще один чоловік.
Землетрус відчувався уздовж албанського узбережжя. Люди повідомили, що бачили тріщини в стінах своїх квартир. Місцеві ЗМІ повідомляють, що в західній частині Дурреса був зруйнований ресторан. Людей виводили з будівель рятувальники.

Нагадаємо, біля берегів Аляски стався землетрус магнітудою 6,3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
директор школи Показати IP 26 Листопада 2019 09:13
Кітайський атомний підводний човен "агукнувся"!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus