USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Потужний землетрус у Японії: скасовані рейси потягів та десятки постраждалих

8 Жовтня 2021 11:44
Кількість постраждалих внаслідок землетрусу у регіоні Токіо перевищила 30 осіб. Досі тривають проблеми із залізничним сполученням. Не можуть вчасно дістатись до місця призначення понад 360 тисяч пасажирів.

Землетрус стався ввечері 7 жовтня і став найсильнішим за останнє десятиліття в столиці Японії. Серед 32 підтверджених поранених троє – отримали важкі травми. Двоє – у префектурі Сайтама та одна людина – у префектурі Тіба, пише 24 канал.

Скасовані були рейси на 16 місцевих залізничних лініях. На станціях через затримки зібралось багато пасажирів.

У Токіо через землетрус зійшов з рейок потяг Nippori Toneri. Це сталось в одному з районів, які найбільше постраждали від поштовхів. Троє пасажирів впали на підлогу і травмувались. Тим часом люди, які чекали на потяг, створили довжелезні черги, намагаючись сісти на автобуси або спіймати таксі.
Тим часом у Транспортному бюро Токіо наголосили, що відновлення послуг може зайняти кілька днів. Адже поки що на місце аварії потяга відправили експертну комісію, яка проводить розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus