USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Повідомили, чому в Луцьку не курсує автобус № 23

10 Вересня 2019 09:32
Рух за маршрутом № 23 у Луцьку припинили через припинення дії договору з перевізником.

Про це під час оперативної наради в Луцькій міській раді розповів директор управління транспорту та зв’язку міськради Володимир Степанов.

«На сьогодні перевізників, які хочуть працювати на цьому маршруті, нема», – сказав він та додав, що зараз управління готує оголошення про конкурс на наступний виконком.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу, що оголошення про те, чому перестав їздити автобус № 23, не підготували та не подали навіть на сайті міської ради.

Він акцентував, що необхідно відновити рух за маршрутом, та нагадав, що нещодавно на вимогу перевізників було підвищено вартість проїзду і те, що маршрут – рентабельний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
луцький Показати IP 10 Вересня 2019 11:02
А не здається посадовцям, що у першу чергу мають думати про комфорт горомадян, а не прибутковість маршруту?! Тоді накажіть прибутковим, щоб виділили по пару автобусів на 23-й і все буде як треба, а то граються вони... Про людей треба думати, а не піддаватись на шантаж від перевізників!!!
Андрій Показати IP 10 Вересня 2019 11:04
Ще раз хочу нагадати: зламок жовтого кольору, що їздить не по графіку і без комфортних умов для пасажирів, без сучасних засобів оплати за проїзд НЕ МОЖЕ НАЗИВАТИСЯ АВТОБУСОМ. Це - спосіб наглого заробітку..
Паша до Андрій Показати IP 10 Вересня 2019 15:56
який ти хитрий, і правильний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus