USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Повідомили, чи стане цьогорічний «Бандерштат» останнім

4 Серпня 2019 21:26
Проведення фестивалю цього року було найбільш проблематичним. Оголосили рішення оргкомітету щодо того, чи відбудеться «Бандерштат» наступного року.

Рішення оргкомітету оголосив організатор фестивалю, нардеп Ігор Гузь. Він зізнався, що так складно, як цьогоріч, не було ніколи за усі 13 років проведення фестивалю. Було дужо багато проблем, але ухвалили декілька рішень.

По-перше, вважають, що публіка «Бандерштату» найкраща і, незважаючи на всі труднощі, люди знайшли кошти та можливість підтримати фестиваль у скрутну хвилину.

По-друге, вирішили, що наступного року «Бандерштат» відбудеться. Зроблять усе можливе, щоб провести фестиваль у наступному році, і ювілейний 15-ий фестиваль у 2021-му.

По-третє, незважаючи на труднощі, вирішили не відступати від означених давно ідеалів. Не будуть торгувати патріотизмом і цей фестиваль називатиметься на честь Степана Бандери надалі, шануватиме воїнів АТО, на фестивалі не продаватимуть алкоголю і це принципово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 5 Серпня 2019 09:39
"на фестивалі не продаватимуть алкоголю" - на фестивалі не продають, але неодноразово спостерігав, як учасники цілими пакетами пиво носили... Такі речі, ще й від самих людей залежать...
zlotniy до Лучанин Показати IP 5 Серпня 2019 13:57
не знаю де ви таке бачили, бо по-перше на вході навіть заставляли зняти кришечку від соків щоб пересвідчитись що то не алкоголь, по-дрге я за три дні не побачив жодного на підпитку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus