USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Повідомили прізвище затриманого у Франції українського корупціонера

16 Жовтня 2018 17:19
Його пов'язують зі справою про розкрадання 12 млн євро у російської фірми при спробі приватизації Одеського припортового заводу.

Затриманий у Франції український громадянин, підозрюваний в корупції, на держслужбі не перебував. В Україні його розшукували у справі про розкрадання 12 млн євро при спробі приватизації Одеського припортового заводу, повідомляє LIGA.net з посиланням на МВС.

"Затриманий колишній одесит Малиновський. На держслужбі не перебував, держпосади не займав", - розповіли в МВС.

Його пов'язують зі справою про розкрадання 12 млн євро у російської фірми при спробі приватизації Одеського припортового заводу. Посередником у цій угоді став один з депутатів парламенту. "Гроші Малиновський отримав від його помічниці", - повідомили в МВС.

Після цього він виїхав за кордон, вивіз туди сім'ю, купив замок, що раніше належав першому президентові Франції Саді Карно.

"Вів розкішний спосіб життя, жив під чужими даними, оформив підроблене свідоцтво про смерть", - додали в МВС.

Затримання корупціонера стало можливим в результаті спільних дій України, Франції та Європолу.

Нагадаємо, французька жандармерія заарештувала у Бургундії поблизу Діжона високопоставленого біженця з України, який жив на широку ногу у Франції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus