USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Повідомили про стан 8-річного хлопчика, якого у Луцькому районі збило авто

22 Березня 2024 11:45
8-річного хлопчика, якого 21 березня збив автомобіль у селі Дерно Луцького району, госпіталізували у Волинську обласну дитячу клінічну лікарню. Медики швидкої на місці ДТП діагностували у дитини закриту черепно-мозкову травму та забій правого стегна.

Медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медобʼєднання захисту материнства і дитинства Ігор Дородних у коментарі Інформаційному агентстсву Волинські Новини зазначив, що наразі дитина перебуває на лікуванні у хірургічному відділенні.

Стан у хлопчика середньої важкості. Нині проводиться дообстеження.

Нагадаємо, 42-річна жителька Черкаської області, керуючи автомобілем Volkswagen Tiguan, здійснюючи маневр обгону, скоїла наїзд на 8-річного школяра. Хлопець переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 22 Березня 2024 13:31
На переході можливий обгон?
Анонім Показати IP 22 Березня 2024 23:57
У нас в Луцьку скрізь так роблять - одна машина зупиняється, пропускає пішохода, а з-за неї вилітає інша машина, яка здійснює випередження, думає, що якийсь лох став посеред дороги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus