USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Повідомили, скільки дітей стали жертвами окупантів

13 Травня 2022 11:43
Від дій російських окупантів постраждали щонайменше 646 українських дітей, 226 з них загинули.

Про це у своєму Telegram повідомляє Офіс Генерального прокурора, передає УНІАН.

«Більш ніж 646 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. Станом на ранок 13 травня офіційне число дітей-жертв не змінилося – 226. Зросла кількість поранених – 420. Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях», – йдеться у повідомленні.

Так, 12 травня військові РФ здійснили обстріл поблизу села Добрянка Бериславського району Херсонської області. Внаслідок цього отримав поранення дев’ятирічний хлопчик. Також 12 травня окупанти із системи залпового вогню «Град» біля села Кар’єрне Бериславського району обстріляли колону цивільних автомобілів, яка виходила з окупованої території Херсонської області. Поранення отримала десятирічна дитина в одному з автомобілів.

7 травня внаслідок обстрілів сіл Білогорівка та Шипілове Луганської області отримали поранення двоє дівчаток 9 та 13 років.

Також стало відомо, що 10 березня внаслідок обстрілу Маріуполя було поранено 17-річну дівчину.

Унаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів збройними силами РФ українських міст та сіл пошкоджено 1721 заклад освіти. При цьому 139 з них зруйновано повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus