USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повінь у Румунії: 160 підтоплених сіл, троє людей загинули

24 Червня 2020 16:41
У Румунії внаслідок потужних злив підтоплені вже більше 160 населених пунктів у 29 повітах, троє людей загинули.

Про це пише Європейська правда.

У центрі та на півночі Румунії сотні будинків знеструмлені та підтоплені внаслідок потужних злив. Повідомляється, що цей червень став рекордним за кількістю опадів за останні 60 років.

Для повітів Бистриця-Несеуд, Сучава та Марамуреш, останній з яких межує з Україною, на сьогодні оголосили червоний рівень попередження щодо повеней.

Напередодні повідомлялося про одного загиблого внаслідок повеней, зараз їхня кількість зросла до трьох. Вони проживали у повітах Біхор, Сучава и Васлуй.

Низка місцевих доріг заблоковані через високий рівень води та повалені дерева. У повіті Бістріца-Несеуд обвалилося 25 метрів міжсільської дороги над річкою.

Внаслідок негоди обмежений рух і на 4-х дорогах національного значення, а на двох – повністю заблокований.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus