USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повторні зараження COVID-19 можливі навіть тоді, коли є антитіла, – ВООЗ

13 Лютого 2021 14:34
Всесвітня організація охорони здоров'я має у своєму розпорядженні дані про повторні зараження новими штамами коронавірусу, попри наявність антитіл до вірусу. ВООЗ вже отримала декілька повідомлень про те, що в ПАР фіксуються повторні випадки зараження на вірус.

Про це інформує 24 канал з посиланням на ВООЗ.

Головна наукова співробітниця ВООЗ Сумія Сваминатан під час брифінгу заявила, що наразі у світі тривають дослідження того, наскільки вистачає імунітету до COVID-19 у людей, який вже самі перехворіли.

«Ми зараз отримуємо повідомлення про повторні зараження новим штамом вірусу. І з ПАР були попередні повідомлення, які передбачають, що ті люди, які вже перехворіли, можуть знову заразитися», – сказала Сваминатан.

Вона також зауважила, що серед тих, людей які були вакциновані, більшість переносили коронавірус в легкій формі.

Також ВООЗ має попередні дані про те, що вакцинація знижує вірулентність вірусу, і є ймовірність зниження рівня передачі COVID-19 після вакцинації.

Як інформує ВВС, найкраще забезпечені вакцинами насамперед Велика Британія й США. Вони змогли вкласти багато грошей у розробку вакцин, а отже першими розпочали вакцинацію.

За ними Канада та ЄС, але багато країн з низьким рівнем доходу щеплення ще не почали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Джек Показати IP 13 Лютого 2021 14:45
В такому випадку,вакцинація до «одного»місця
И только Спутник Показати IP 13 Лютого 2021 15:20
Только Спутник. Вас защитит?
дідо до И только Спутник Показати IP 13 Лютого 2021 21:58
Схоже на пісню "только Путин".
Анонім Показати IP 13 Лютого 2021 16:12
якщо вклали кучу грошей в розробку, то тепер треба піарити цю вакцину усіма можливими методами, видумуючи безліч причин,теорій,пояснень, навіть коли це суперечить здоровому глузду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus