USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Поєднання якості й краси: де купити надійну тату-фарбу

28 Лютого 2024 13:59
Розглядаючи різноманітні витратні матеріали, не обійтися без таких популярних матеріалів, як тату-фарба. Жоден майстер не може відмовитися від використання різноманітних фарб під час створення різних татуювань – і чорно-білих, і кольорових.

Великий асортимент усіляких видів фарби дозволяє підібрати та купити тату фарбу високої якості для виконання різних завдань: починаючи зі створення легких тіней та чітких ліній і закінчуючи щільним забарвленням певної зони. Адже акуратне та водночас оригінальне татуювання залежить не тільки від професіоналізму майстра, а й від правильно підібраних витратних матеріалів.

Як вибрати тату-фарбу?

Щоб вибрати та купити матеріали для тату високої якості, які справді необхідні для виконання конкретних завдань, варто врахувати основний список найпоширеніших критеріїв.

Під час купівлі професіоналам і новачкам слід пам'ятати про два основні моменти.

1. Консистенція продукту. Усі пігменти від різних виробників характеризуються різним складом. Залежно від набору компонентів, фарби бувають більш густими або рідкими. Тому кожному тату-майстру важливо вибрати відповідну консистенцію, яка буде зручною в роботі. Наприклад, густішими вважаються фарби, у складі яких виробники застосовують велику кількість гліцерину.

2. Якість пігменту, стійкість та насиченість відтінку кольору. Рекомендується надавати перевагу продукції від перевірених брендів, які мають гарну репутацію. Важливо вибирати фарбу, яка швидко та ефективно проникатиме в шкіру, незалежно від конкретної ділянки.

Крім того, під час купівлі слід перевірити, наскільки заявлені виробником відтінки справді збігаються з реальністю. Причому враховувати варто якість татуювання відразу після створення та через певний проміжок часу – пігмент має залишатися достатньо насиченим.
Яка буває тату-фарба?

Досвідчені майстри застосовують усілякі тату-матеріали, які не обмежують їх у виборі певних технік. Тому тату-фарби запропоновано в різних відтінках, ознайомитися з якими можна на сайті mixtattoo.com.ua. Сьогодні вдасться підібрати абсолютно будь-які рішення для роботи в таких популярних стилях, як реалізм, олд- і нью-скул або блекворк, дотворк тощо.

Важливо виділити кілька популярних чорнил, які обов'язково мають бути в арсеналі кожного майстра.

Чорні фарби – це універсальний варіант, який буде потрібний під час використання будь-якої техніки, стилю. Такий колір застосовують для створення чітких ліній, для щільного забарвлення та тіней. Однак у продажу можна знайти й різні підвиди: наприклад, контурну фарбу, що має рідку консистенцію; щільну фарбу для зафарбовування певних ділянок.

Білі фарби – їх часто застосовують для створення популярних «білих тату». Але також білий колір активно використовують для створення всіляких міксів, для промальовування світла, розтушовування, змішування з іншими відтінками, щоб зробити грейвош.

Набір фарб – це чудове рішення, щоб поповнити власний асортимент кольорових фарб, обираючи конкретну палітру, яка підходить для вибраного стилю. Всі набори відрізняються кількістю фарб, які пропонують для замовлення.

У результаті тату-майстри зможуть підібрати відразу кілька відтінків кольорів, поповнюючи свою колекцію витратних матеріалів актуальними новинками. Такий асортимент позитивно впливає на перелік послуг, які майстер може запропонувати своїм клієнтам.

Скільки коштує тату-фарба?

Вибрати та купити фарбу для тату можна в інтернет-магазині Мікстату, де запропоновано великий асортимент від різних брендів. Завдяки такому вибору вдасться обрати найбільш відповідне рішення, відштовхуючись від виділеного бюджету.

На остаточну вартість впливає одразу кілька важливих факторів:

бренд чи виробник фарби;

особливості складу;

особливості пакування та обсяг запропонованої фарби;

колір.

Спираючись на перелічені вище характеристики, відбувається формування ціни на витратні матеріали. Тому майстри зможуть обирати продукцію з різного цінового сегмента з огляду на виділений бюджет.

Де купити тату-фарбу?

Одне з головних завдань кожного майстра – знайти сайт чи магазин, де можна замовити якісну продукцію від перевірених брендів. В інтернет-магазині тату-матеріалів https://mixtattoo.com.ua доступний величезний вибір фарб від виробників із гарною репутацією. Завдяки безплатній консультації від менеджерів вдасться швидко розібратися у широкому асортименті.

Купити фарбу для створення якісних татуювань можна у Києві та з доставкою у всі міста України. Оформлення замовлень в режимі онлайн дозволяє заощадити час тату-майстра, який зможе вибирати матеріали недорого й не виходячи з дому.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Лютого 2024 14:54
Все свою європу тичите. Ніяких християнських традицій. Будете всі, як та європа, ходити розмальовані. Може, вже з народження тату ставити, замість паспорта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus