USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Поїхав до ЄС у приватну поїздку, – в АП пояснили зникнення Порошенка

6 Серпня 2018 23:30
В Адміністрації президента України заявили, що Петро Порошенко протягом останнього тижня перебував в Європейському Союзі в межах приватної поїздки.

Про це повідомляє Новое время.

Раніше журналісти звернули увагу, що глава держави не з'являвся на людях або в ефірі телебачення після 28 липня, коли він взяв участь у хресній ході віруючих Української православної церкви Київського патріархату у Києві.
«З 29 липня по 5 серпня 2018 року президент Петро Порошенко з приватною поїздкою перебував в Євросоюзі для проведення низки зустрічей», - відповіли в АП на запит Української правди.

На Банковій наголосили, що Порошенко заплатив за цю поїздку з власного рахунку. «Жодної копійки державного бюджету на цю поїздку витрачено не було», - зазначили в АП.

У президента також спростували інформацію про перебування Порошенка в даний період в Іспанії, де у нього є вілла, та про зустрічі з відомими українцями.

Водночас представники президента відмовилися відповідати про мету приватної поїздки, куди саме поїхав Порошенко та де перебуває наразі і чим займається.

Раніше, Петро Порошенко особисто телефонував у ТСН, аби спростувати інформацію про відпочинок в Іспанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я Показати IP 7 Серпня 2018 06:41
Знов с..ка на Мальдівах
Ахаха Показати IP 7 Серпня 2018 07:44
Чекаємо продовження: Петро Інкогніто 2.
Жайворонок М.М. Показати IP 7 Серпня 2018 07:45
Скоро вибори , перевіряв запасний аеропорт ...
М Показати IP 7 Серпня 2018 09:15
На сейшелах к*рва
Петя липецкий Показати IP 7 Серпня 2018 09:39
У бізнесових питаннях
Іван Показати IP 7 Серпня 2018 12:26
значить є що приховувати якщо так зникає а мо перевозить манатки якісь бо ж скоро вибори а?
Ойой Показати IP 8 Серпня 2018 09:16
От всі їздять у відпустку і від сусідів ховаєтеся, що чухнули в Єгипет чи Туреччину, бо ж цілий рік плачете, що грошей нема і бідні. А іще більша частина з Вас, коментаторів, взагалі типу безробітні. Або "бляхарі"....А президентові не можна відпочивати.... він до посади був дуже забезпеченою людиною і не приховував цього. Хто з Вас цьогоріч не їздив на відпочинок???? Чи не бухали на природі на вихідні???? Чи може на пару днів на Світязь не поїхали скупатися, що теж не дешево????Для чого такі коментарі? Напевно жаба душить!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus