USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко особисто телефонував у ТСН, аби спростувати інформацію про таємну відпустку в Іспанії

6 Серпня 2018 22:54
Петро Порошенко особисто зателефонував кореспонденту ТСН Ользі Василевській, яка готувала сюжет про його ймовірний відпочинок в іспанський Марбельї, аби спростувати інформацію, викладену в матеріалі.

Про це повідомляє ТСН.

Це сталося перед вечірнім випуском новин на 1+1.

Коли цей матеріал готувався, за півгодини до ефіру 6 серпня, з Адміністрації Президента зателефонували автору сюжету Ользі Василевській і повідомили - з нею особисто хоче поспілкуватися президент України.

Прес-служба президента повідомила йому про те, що журналістка ТСН проанонсувала матеріал на своїй сторінці у Фейсбуці, першим реченням посту було - "В пошуках Петра Олексійовича довелось піднятися на найвищу гору в Марбельї". Журналістці президент сказав, що ніколи не відпочивав у Марбельї, що це замовна спланована проти нього акція, що він не знає де відпочивали його діти, і це їхня особиста справа.

Виявилося, що його прес-служба повідомила йому про те, що кореспондент проанонсувала матеріал на своїй сторінці у Facebook, першим реченням посту було - "В пошуках Петра Олексійовича довелось піднятися на найвищу гору в Марбельї".

Петро Порошенко після ввічливого привітання почав говорити, що ніколи не відпочивав у Марбельї, що це замовна спланована проти нього акція, що він не знає, де відпочивали його діти, і це їхня особиста справа. На запитання - де він відпочивав, чи відпочивав узагалі, чому президентський борт тиждень перебував у Відні - президент не відповів.

"Хочу вам повідомити, що зараз я знаходжусь на робочому місці, в Києві, Україна, на вулиці Банкова. Я дуже щасливий, що, дякуючи моїй скромній особі, ви, особливо за рахунок найбільшого олігарха, змогли відвідати Іспанію і відпочити там, - сказав Порошенко. - Єдине, що скажіть, що ні в цьому, ні в минулому році, ні на найбільшій, ні на найменшій горі, ні в в Марбельї, ні в іншій частині, крім Мадриду і Сантьяго-де-Компостела, я не був".

На запитання кореспондента про те, чи є у президента вілла у Марбельї та що президентський борт робив у Відні вісім днів, Порошенко не відповів і поклав слухавку.
Зазначимо, що на офіційні запити про відпустку президента жодної відповіді протягом чотирьох днів із Адміністрації Президента до особистого дзвінка Порошенка не надійшло.

Як повідомлялося у ЗМІ раніше, Президент України Петро Порошенко, ймовірно, провів тиждень у неанонсованій відпустці. Остання його поява на публіці була вісім днів тому під час урочистостей із приводу річниці Хрещення Русі.

За негласними правилами, президентська адміністрація має повідомляти про перерву в роботі глави держави, але зазвичай родина Порошенків таку інформацію не розголошує.

Водночас туристи декілька років тому "ловили" Порошенка в Іспанії на курорті Марбелья в аптеці, коли він купував вітаміни.

Джерела ТСН в АП підтвердили, що з 29 липня президент не з’являвся на роботі, тому журналісти вирішили пошукати Порошенка в Марбельї, де глава держави має свої фірми і маєток просто на березі моря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Правдоруб Показати IP 6 Серпня 2018 23:03
ХА-ХА-ХА на злодію і шапка горить))
глядач Показати IP 7 Серпня 2018 08:57
Сюжети не переглянув через жлобство власників каналу 10 разів включалася реклама...
1212 Показати IP 7 Серпня 2018 09:27
Самі обрали вовка ягнят сторожити. А тепер маємо те, що маємо!
ан Показати IP 7 Серпня 2018 10:32
навіть свислухати її не захотів. має простих людей нізащо. А бреше як малює.
Віка Показати IP 7 Серпня 2018 11:01
І чим цей Президент відрізняється від Януковича?? Брешуть і не поважають людей простих вони всі. Не слухає не відповідає на питання журналістів. Жаль наших людей патріотів і тих хто загинув за славну неньку Україну якою керують брехуни ! Влада не повинна ховатися від людей мабуть і втікати будуть так само як попередник?! Скільки ще буде знущання над простими людьми?
123 до Віка Показати IP 7 Серпня 2018 23:15
Людей шкода, що полягли під час подій починаючи з 2013 року і поданий час, але не забувайте які активісти поставили його до влади і де вони зараз проявляють свою активність.
Віктор Показати IP 7 Серпня 2018 11:05
Ховається сім"я від людей!!! Поки одні захищають країну , інші на заробітках гнуть спину на пана наш президент ховається на відпочинках дорогих. А може вже готується втікти і залишити народ український? Боже Україну збережи!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus