USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Поїхав до тітки в гості, а потрапив до Кварцяного в команду.ІНТЕРВ'Ю

4 Листопада 2013 17:08
Перемога «Волині» над «Шахтарем» запам'ятається півзахиснику «Волині» надовго: 20-річний футболіст, який влітку перебрався до Луцька із «Кримтеплиці», забив два м'ячі у ворота діючого чемпіона України.

БЕЗ ВЕЗІННЯ НЕ ОБІЙШЛОСЯ
- Редване, після перемоги над гірниками, яка стала можливою завдяки вашому дублю, напевно, довго не вдавалося заснути?
- Так і було. Поспати вдалося години чотири - емоції переповнювали. До того ж багато було дзвінків - телефон буквально розривався! - повідомляє клубна прес-служба лучан.
- Відеозапис своїх голів багато разів переглядали?
- Подивився гру повністю, зробивши висновки на майбутнє. А ось голи дійсно прокручував по кілька разів.
- Згодні, що в обох випадках без частки везіння справа не обійшлася?
- Так, це правда. Як кажуть, якщо вже щастить, то щастить. У п'ятницю був явно мій вечір.

- Ви улюбленець долі?
- Бували такі моменти і не раз. Траплялося подібне і в моєму колишньому клубі - «Кримтеплиці». Я якось зробив дубль у виїзній грі з «Арсеналом» із Білої Церкви. В одному з епізодів захисник господарів, вибиваючи м'яч з лінії воріт, влучив мені в груди і той зрикошетив у сітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК «ВОЛИНЬ» ПРОСИТЬ ВОЛИНЯН ПРО ДОПОМОГУ. ДОКУМЕНТ

- У чому, на ваш погляд, головні складові перемоги над «Шахтарем»?
- У першу чергу, командна ігрова дисципліна. Якби не вона - програли б або зіграли б унічию. Вважаю, що тренерську установку ми виконали на сто відсотків.
- Що, насамперед, сказав Віталій Кварцяний після матчу?
- Подякував за хорошу гру і привітав з перемогою. А ще сказав, щоб ми не розслаблялися, оскільки тепер нас чекає матч з «Динамо». Ця гра буде для «Волині» найсерйознішим випробуванням, в якому належить довести, що перемога над «Шахтарем» не була випадковістю.
- Незважаючи на заслужену перемогу, претензії до підопічних у Кварцяного знайшлися?
- Вони є завжди, адже головний тренер зобов'язаний робити висновки і вказувати на помилки, щоб уникнути повторення їх у майбутньому.
- Зайвий вихідний за перемогу над «Шахтарем» команда отримала?
- У суботу були відновлювальні процедури - команда сходила в сауну. А в неділю кожен гравець в індивідуальному режимі почав підготовку до чергового матчу.
- Як відзначила команда перемогу над чемпіоном?
- Все пройшло спокійно, без пригод (посміхається, - авт.). Після матчу посиділи в роздягальні, поспілкувалися, подякувавши один одному за гру.

- Колективного походу в ресторан не було?
- Ні-ні, ну що ви! Ресторани та все інше буде в міжсезоння, а зараз важливо найретельнішим чином підготуватися до «Динамо» і трьом заключним іграм осінньої частини чемпіонату.
- Наступного дня після матчу з «Шахтарем» у Луцьку вам, напевно, проходу не давали?
- Ви маєте рацію. Коли вийшов у місто, негайно це відчув. До мене підходили незнайомі люди, дякували за гру. Не буду приховувати: було дуже приємно.
- З ким із суперників, крім «Шахтаря», у першому колі «Волині» довелося найважче?
- Усі матчі були для нас важкі. Особливо складними в психологічному плані стали ігри, в яких ми пропускали м'ячі на останніх хвилинах і навіть секундах - з «Карпатами», «Ворсклою», «Говерлою». Ужгородців ми повинні були перемагати, але, не використавши низку вигідних моментів, в кінцівці пропустили м'яч і програли.
Але як би там не було, ми б'ємося до кінця в кожному матчі, адже для нас кожне очко на вагу золота. Нинішня позиція «Волині», на мій погляд, не відповідає її справжнім можливостям. Наша команда повинна розташовуватися в таблиці вище.


ЧИТАЙТЕ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» МОЖЕ НЕ ВИЙТИ НА НАСТУПНУ ГРУ З «ДИНАМО»: КОМЕНТАРІ. ВІДЕО


- У чому бачите причину ваших нерегулярних появ у стартовому складі «Волині»?
- Напевно, молодий ще. Нестабільний. Але я буду робити все, щоб постійно грати в основі луцької команди.
- Ви - корінний кримчанин, який жодного разу не змінював місце прописки. У Західній Україні вже адаптувалися?
- Тут дуже доброзичливі люди і сприятлива атмосфера. Як у місті, так і в самій команді. Все відмінно!

ПОЇХАВ ДО ТІТКИ В ГОСТІ, А ПОТРАПИВ ДО КВАРЦЯНОГО В КОМАНДУ

- Як потрапили до Луцька?
- Після того, як на колективних зборах «Кримтеплиці» було оголошено про розформування клубу, я подзвонив своєму агенту. Повідомивши йому цю новину, сказав, що їду до тітки в Євпаторію. А далі відбулося найцікавіше. Агент каже: саме в цьому місті знаходиться «Волинь», потренуйся з нею. Я погодився, а потім отримав запрошення від Віталія Володимировича попрацювати з його командою на зборі. Після цього і підписав контракт з луцьким клубом, кольори якого почав захищати з першого ж матчу нинішнього сезону.
- Інших варіантів на той момент у вас не було?
- Ні.
- У черговому матчі вашій команді зустрічатися з «Динамо». Першу гру з командою Олега Блохіна ви, напевно, запам'ятали надовго?
- Ще б! З хорошої сторони він запам'ятався дебютом у «Волині» - я вперше відчув, що таке Прем'єр-ліга. А з поганої - червоною карткою, отриманою перед самим фінальним свистком. Вилучення трохи погіршило враження від дебюту, а під час дискваліфікації я втратив упевненість. Важкувато було...
- Перший поєдинок з динамівцями в Києві завершився внічию, 1:1. Отож, динамівці «Волині» добре відомі?
- Можливо. Хоча на даний момент «Динамо» виглядає інакше. Київська команда помітно додала, в чому можна було переконатися в іграх як чемпіонату, так і Ліги Європи. Ми ж будемо робити все можливе, щоб виграти у киян. Для нас ця перемога буде дуже важливою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Operman Показати IP 4 Листопада 2013 17:19
-Напевно, довго не вдавалося заснути? -Не спав, бо бухав з пацанами в Опері ))
Operman Показати IP 4 Листопада 2013 17:21
-Зайвий вихідний за перемогу над «Шахтарем» команда отримала? -Вихідний ні, але знижку в Опері на віскі мені зробили )
Operman Показати IP 4 Листопада 2013 17:25
- Колективного походу в ресторан не було? - Ні-ні, ну що ви! Тільки дискотека. П2яні малолітні Яна і Таня. Віскаріка трохи, як я вже казав і все! По домах прес качати дівчатам
вбол Показати IP 4 Листопада 2013 18:27
Хай знають нащадки про ВОЛИНЬ та Редвана! Попав в історію назавжди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus