USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Позбавлений на 10 років, але їздив з підробленим: у Ковелі «фальшивий» водій хотів відкупитися від поліції за 200 злотих

21 Листопада 2021 22:31
У Ковелі водій, який був позбавлений водійського посвідчення на 10 років та користувався підробленим, хотів відкупитися від патрульних за 200 злотих, аби його не притягали до адміністративної відповідальності. Натомість Ковельський міськрайонний суд притягнув його до кримінальної відповідальності, призначивши штраф у розмірі 34 тисяч гривень.

Як ідеться у вироку, в червні 2018 року обвинувачений купив водійське посвідчення за п’ять тисяч гривень, оскільки у квітні 2013 року суд позбавив його посвідчення водія на 10 років.

20 червня після опівночі на вулиці В.Кияна у Ковелі патрульні зупинили обвинуваченого на Kia Sorento через порушення правил дорожнього руху. Водій надав правоохоронцям підроблене посвідчення водія, і ті одразу ж виявили підробку.

Незважаючи на неодноразові попередження про кримінальну відповідальність, чоловік надав патрульним 200 злотих, аби ті не притягали його до адміністративної відповідальності.

У суді обвинувачений визнав свою вину, тож суд призначив йому покарання у виді штрафу розміром 34 тисячі гривень.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку судили водія Audi, який, будучи п’яним, врізався у припарковане авто на проспекті Відродження. За рішенням суду він заплатить 51 тисячу гривень штрафу, також його позбавили водійського посвідчення на 10 років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus