USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пожежа біля метро «Лісова» в Києві: вогонь охопив уже 10 тисяч кв. м. складів

2 Лютого 2019 19:48
У Деснянському районі столиці триває велика пожежа. Займання виникло на вулиці Червоноткацька, 69 у складській будівлі ТОВ «Адоніс Проект», де зберігалися електроінструменти, пластик і картон.

Як повідомляє ТСН з посиланням на прес-службу ДСНС, сигнал про надзвичайну ситуацію надійшов об 11:52. На місці пожежі працює оперативна група головного управління столичної рятувальної служби, до гасіння залучено 123 працівники та 31 одиниця техніки.

Попри це, вгамувати вогонь досі не вдалося. Наразі площа пожежі складає 10,5 тисяч квадратних метрів. Окрім того, існує загроза розповсюдження вогню на розташовану поруч будівлю. Втішною новиною наразі є те, що жертв та постраждалих, за попередньою інформацією, немає.

Натомість існує необхідність моніторингу викидів продуктів горіння у повітря. «Навколо складської будівлі здійснюється замір повітря на наявність шкідливих речовин. Стан повітря в межах норми», – запевняють наразі пожежники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus