USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пожежа на складі Jim Beam: у річках почався масовий мор риби через потрапляння у воду віскі

9 Липня 2019 23:38
Внаслідок пожежі на складі Jim Beam в американському штаті Кентуккі у воду потрапило віскі, через що почався масовий мор річкової риби.

Про це повідомляє місцеве видання Courier Journal, пише УНІАН.

Так, віскі потрапило до річок Кентуккі і Гленнс-Крік. Через це у водоймах впав рівень кисню і риба почала гинути.

Скільки збитків приніс витік віскі наразі невідомо, але загинути могли тисячі особин. Так вважають у департаменті охорони дикої природи штату. Аби знову наситити воду киснем, використовуються пристрої для аерації.

Водночас влада Кентуккі наголосили, що загибель риби та витік віскі не становлять загрозу для людей.

Виробника віскі збираються оштрафувати за шкоду довкіллю. Наразі алкогольна пляма в річці Кентуккі сягнула 28 кілометрів у довжину. Вона рухається до більшої річки Огайо – там вона має розчинитися.

Нагадаємо, ввечері 2 липня у Кентуккі сталася пожежа на складах виробника віскі Jim Beam, унаслідок чого згоріли 45 тисяч бочок з алкоголем. Пожежа тривала близько восьми годин на двох складах. Один зі складів, де сталося займання, повністю згорів. За попередніми даними, причиною пожежі міг стати удар блискавки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 10 Липня 2019 00:02
Ех, нашим би туди... покупатися...
Олександр Петрук Показати IP 10 Липня 2019 02:04
Нещасна Америка! А те що під носом, в Холопичах і Нововолинську "пан Курчак" зливає тонами відходи в річки і смердить азотом аж до Польщі - то це зовсім не біда...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus