USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Пожежа у Рованцях: займання трапилося над банею, що поряд з мотелем

30 Жовтня 2019 14:17
У селі під Луцьком горів мотель. Пожежа трапилася пізно ввечері 29 жовтня. Люди, які знімали номери у мотелі, у цей час спали. Рятувальники повідомляють – ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Пізно ввечері 29 жовтня близько 22;20 трапилася пожежа у мотелі "Могорич", що у селі Рованці поблизу Луцька.

Рятувальники, які прибули на місце, аби загасити пожежу змушені були зривали з даху покрівлю.

Олександр знімав номер у мотелі. Під час того, як спалахнула пожежа, він спав. Його розбудила вахтер. Чоловік каже, що не бачив, щоб хтось окрім нього покидав заклад. Людей всередині більше не було.

«Приїхав відпочити. Почув голос вахтера: «пожежа втікайте». Вискочив, одягався вже на вулиці. Спасибі вахтеру. Дівчину звати Анжела. Міг би і не вискочити. Я з дороги заснув. Пострадавших не було, пожежні швидко приїхали. Казали, що були ще люди. Але їх не було в готелі", – розповідає Олександр.

На щастя, в пожежі ніхто не постраждав. Зі слів чоловіка, лише дівчині-вахтеру лікарі швидкої вкололи заспокійливе. Окрім мотелю у закладі, який горів є ще баня та бар. Загоряння трапилося на другому поверсі якраз над банею. Вже на ранок наступного дня у державній службі надзвичайних ситуацій повідомили, що пожежа могла ймовірно трапилася через коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus