USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пожежа в Одесі: у лікарні помер рятувальник, який перебував у комі

7 Грудня 2019 21:16
Сьогодні увечері, від отриманих під час ліквідації пожежі травм, в одеській лікарні помер пожежний-рятуальник Сергій Шатохін.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України.

Він перебував у комі після падіння з висоти під час гасіння пожежі на Троїцькій. Лікарі три дні боролися за нього.

Шатохін став уже восьмою жертвою трагедії. Цей рятувальник по драбині ліз на третій поверх, щоб провести всередині розвідку. В цю мить з вікна вистрибнула студентка. Вона збила рятувальника з драбини і вони обидва впали вниз, проломивши дах прибудови. Шахотін отримав значний забій мозку і не вийшов з коми.
Всього під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу вже загинуло 8 осіб, постраждала 31 людина. Рятувальники продовжують шукати зниклих. Поліція розглядає дві версії причин займання: аварійну роботу електрообладнання та умисний підпал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
101 Показати IP 8 Грудня 2019 01:36
Вічна пам'ять! Співчуття родині і близьким!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus