USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Кількість жертв внаслідок масштабних пожеж у Греції перевищила 90 осіб

30 Липня 2018 09:41
Кількість жертв лісових пожеж в Греції зросла до 91 людини. Про це з посиланням на місцеві екстрені служби повідомляє AP, передає Кореспондент.

При цьому зазначено, що доля ще 25 осіб досі невідома. Зниклих безвісти продовжує шукати берегова служба за сприяння дайверів-волонтерів. У неділю в храмах по всій країні пройшли поминальні служби.

Раніше стало відомо про 87 загиблих в грецьких містах Маті і Східній Аттиці через пожежі.

Нагадаємо, лісова пожежа спалахнула 23 липня за 40 км на північний схід від Афін. Поширення вогню відбулося дуже швидко через сильні пориви вітру. Основна версія причин загоряння - небувала спека. Влада також розглядає версію підпалу.

Незабаром прем'єр-міністр Греції Ціпрас оголосив триденну жалобу у країні в зв'язку із загибеллю десятків людей в результаті пожеж поблизу Афін. Українців серед загиблих немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus