USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Пожежники не можуть дістатися до авторинку. ФОТО

17 Березня 2012 09:32
На території Луцького авторинку підрозділи МНС провели тактико-спеціальні навчання. Щоправда, пожежна техніка так і не зуміла дістатися до ринку через велику скупченість автомобілів.

Про це повідомили у центрі пропаганди УМНС в області.

Під час навчань, що навмисно відбулись в «час пік», проведено практичну перевірку працездатності системи оповіщення відвідувачів ринку про пожежу, відпрацьовано дії адміністрації та добровільної пожежної дружини по організації евакуації людей і по гасінню пожежі первинними засобами пожежогасіння.

Пожежні автомобілі самостійної державної пожежної частини №1 міста Луцька намагались проїхати всередину ринку, але через велику скупченість автомобілів навіть на широких вулицях, що ведуть до нього, зробити цього не вдалось.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко і начальник теруправління МНС в області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук зазначили, що керівництво ринку та міська влада повинні докласти всіх зусиль для забезпечення безпеки людей на цьому об’єкті, а виявлені проблеми у протипожежному захисті повинні бути вирішені вже найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 18 Березня 2012 07:50
А котельню, газопровід в дворі будинку Київський майдан,буд. 1, піп Іван Семенюк (той , що зараз живе в Ківерцях) з кількома ідіотами обставили гаражами з недотримання норм розриву: тоже не дістатися. Грушовінчук про це знає, взяв від отця Івана Семенюка і Трущеновича Феді "на лапу" і вичікує - злетить в повітря Київський майдан чи ні.
SET Показати IP 19 Березня 2012 08:19
Зібралися, поговорили, сфотографувалися, поїхали... на цьому завдання та функції МНС виконані. Це питання з авторинком піднімалося вже не раз, але досі проблема яка заякорилася багато років тому стоїть на місці...
Сергій Показати IP 21 Березня 2012 08:24
Ринок не перенесуть, бо откати йдуть величезні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus