USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» через невиразне суддівство поступилася «Карпатам», не зумівши потрапити до Прем‘єр-ліги

8 Червня 2019 21:26
Луцька «Волинь» із-за невиразного суддівства Максима Козиряцького, який вилучив капітана «хрестоносців» Сергія Сімініна, а також призначив у ворота господарів пенальті, поступилася «Карпатам» 1:3, не зумівши піднятися до Прем‘єр-ліги. До слова, матч був завершений достроково.

Матч відбувся 8 червня на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Посеред тижня «Волинь» вирушила до Львова на першу гру плей-офф за вихід до Прем’єр-ліги проти «Карпат». У столиці Галичини лучани зіграли в нульову нічию, що було досить непоганим результатом перед матчем-відповіддю.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер волинян Андрій Тлумак зауважив, що в Прем’єр-лізі хочуть викинути одну з команд з історією, тож він відзначив, що краще було б, аби повернули старий формат – 16 команд за коловою системою, адже так, на його думку, буде видовищніший чемпіонат.

Втім, путівка до Прем’єр-ліги була одна, і сьогодні принципові суперники мали вирішити, кому вона дістанеться.

Перший тайм

Тренерський штаб «Волині» вирішив не робити заміни у складі порівняно з матчем у Львові, лише замість травмованого Западні на поле в стартовій одинадцятці вийшов Климець.

Волиняни вже на 1 хвилині заробили кутовий - постарався Климець. Однак львів‘яни відповіли дальнім ударом Понде - Неділько на місці. Також у «Карпат» бив Кльоц, і вже цього разу кіпер волинян витягнув м‘яч з-під поперечини.

Попри невисокий темп гри, «Карпати» завдяки своїй активності перехопили «кулястого» у центрі поля та вийшли 2 в 1 з захисником, однак Понде знову пробив в руки Недільку - третій момент у галичан.

Натомість лучани короткими та середніми передачами намагалися вивести своїх форвардів на ударну позицію, щоправда львів‘яни вдало захищалися. Втім, на 21 хвилині Бартулович зумів пробити з-за меж карного - кіпер «Карпат» на місці.

А на 24 хвилині лучани мали шанс відкривати рахунок: Кожанов прострілив на Климця, але той, пробиваючи по воротах, влучив у скупчення гравців львівської команди, від яких м‘яч пішов на кутовий.

Відзначимо класну контратаку «хрестоносців»: Хагназарі протягнув м‘яч з власної частини поля, однак втратив, а після перехвату лучани продовжили атакувати другим темпом, проте Климець випустив м‘яч за межі поля. До слова, лучани у ці хвилини виглядали краще за суперників, перехопивши ініціативу після 30 хвилини.

Незважаючи на це, «Карпати» на 37 хвилині заробили небезпечний штрафний: до м‘яча підійшов Кльоц, пробивши у дев‘ятку воріт Неділька, який навіть не рухався з місця, відкривши рахунок - 0:1. Відтак, лучанам, аби вирішувати завдання виходу до УПЛ, потрібно було забивати двічі.

Лучани класно зреагували на пропущений гол і вже на 42 хвилині рахунок зрівняли: Цюпа навісив прямо на голову Кожанову, який розстріляв ворота Кучинського - 1:1. До слова, для Дениса це був 17 гол у сезоні.

Тож, на перерву команди ішли з нічийним рахунком, а Андрію Тлумаку потрібно було придумувати щось у перерві, аби переламати хід гри.

Другий тайм

По перерві лучани заграли активніше, на кілька хвилин затиснувши львів‘ян у власному штрафному. Зокрема, у «хрестоносців» пробивав Климець - невлучно.

Відзначимо, що волиняни кілька разів виривалися на оперативний простір перед штрафним майданчиком львів‘ян, але щоразу їхні удари переривали захиисники. Зокрема, на 59 хвилині Хагназарі міг виводити лучан вперед, але пробив вище з вигідної позиції після прострілу партнера по команді.

На 67 хвилині здалеку пробивав Бартулович - м‘яч пролетів повз, п часу у лучан залишалося ще менше. Через дві хвилини той же Бартулович розрядив свою гармату з розвороту в перекладину.

А після цього Сімініну показали червону картку за грубий фол, яким капітан «Волині» хоті зупинити контратаку, тож лучани за 20 хвилин до завершення основного часу залишилися в меншості.

Тренерський штаб «хрестоносців» одразу вніс корективи в гру, випустивши замість атакуючого Бартуловича орієнтованого на захист Петька. Незважаючи на вилучення, «Волинь» продовжила атакувати - небезпечно бив Хагназарі, однак «кулястий» пролетів над поперечиною воріт львів‘ян. «Карпати» натомість «Карпати» відповіли небезпекою після кутового.

До слова, команда з Львова почала збивати темп гри - футболісти «Карпат» досить довго лежали на газоні після нібито нанесених їм травм.

А на 81 хвилині арбітр допоміг Львову ще більше, поставивши у ворота «Волині» пенальті, яке реалізував Понде - 1:2.

Наприкінці гри незадоволені ультрас «Волині» влаштували піротехнічне шоу, задимівши увесь стадіон.

Навіть попри вилучення та пенальті, лучани демонстрували характер, але пропустили ще раз в додатковий час та в підсумку поступилися, не зумівши вийти до Прем‘єр-ліги.

До слова, матч завершили достроково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Всезнайко Показати IP 8 Червня 2019 21:47
Кажіть, що про...рали.
свідОК Показати IP 8 Червня 2019 21:57
"Відзначились", що команда, що недовболівальники! Сумно :( А нічого такого суддя не судив, все в межах правил було! Волині треба було свої моменти використовувати!
Анонім Показати IP 8 Червня 2019 21:57
Ахмєтову потрібні клуби які зливають матчі. Тому Карпати мали пройти. Побачите як Динамо буде проти Динамо грати!!! І як проти Шахтіра.
Факт Показати IP 8 Червня 2019 22:48
Судді тут ні до чого,повинні просто грати у свою ігру.Навіщо набирати високорослих ігроків,і старатися закотити мяч у ворота суперника(тобто по техніці бразильських футболістів).для такоі техніки потрібно набирати швидкосних ігроків,високорослі не мають швидкостей тому у них і не виходить щоб закотити мяч у ворота.А ось гра у висоті це для них, і про це свідчить гол від "Волині",що нажаль було дуже мало,якби гра була поставлена на висоту сто відсотків виграли,а так програли тому що котили( доводили до воріт а закінчення комбінаці не було,лише пас назад і так більше ігрового часу, просто запутовалися за браком швидкості.Ще цьому підтвердження чито удар по воротах чи то навіс на ворота,але комбінація від Бартуловича просто чудова.Висновок такий потрібно більше бити по воротах і відпрацьовувати подачі на " другий поверх" а не котити чи там запихати мяч у ворота.
Вже не фан Показати IP 8 Червня 2019 22:56
Мусимо признати, що отримали то, що заслужили. Перше. Треба " подякувати " Кварцяному, який своїм злочинним менеджментом довів команду до ручки. Бо якби не зняли з команди шість очок, то не було ви сьогоднішнього ляпа. Друге. Тлумак не зумів налаштувати команду на боротьбу. А команда, на жаль, своєю грою підтвердила, що її місце все таки у першій лізі. Третє. Суддівсто тягне на упереджене. Опускатися до посміховиська, щоби болільники гнали в дупу суддю - напевно заслужив. Четверте. Організатори матчу не мають права встидливо просити хуліганськи налаштованих болільників вести себе чемно, а вміти оперативно застосувати закон. І останнє. Карпати своєю поведінкою продемонстрували, що то не команда чоловіків, а якась трупа плаксиво - циганських периферійних акторів. То до неба моляться, то хрестяться, то по траві качаються, то в судді милостиню випрошують - ну як баби якісь. Одним словом, якщо Волинь не зуміла вибороти місця у вищій лізі, то і Карпати не достойні там бути !
читач до Вже не фан Показати IP 9 Червня 2019 08:59
найадекватніший коментар, підписуюсь під кожним словом!
Факт Показати IP 8 Червня 2019 23:13
З такою грою команді "Волинь" ще зарано до премер ліги.Необхідно змінювати тактику,стиль можливо і футболістів.
Григорій Показати IP 8 Червня 2019 23:45
Цікаво те, що у всіх ЗМІ, показують тільки поведінку наших вболівальників, а те що карпатскьі недовболівальники влаштували пожежу і кидали стільчиками в сусідній сектор, ніхто не освітлює. При том, що поліція їм абсолютно не перешкоджала псувати майно стадіону і робити провокації. Куди мені "залити" відео з цим всім?
Навуходоносор Показати IP 8 Червня 2019 23:58
Проигрывать надо тоже уметь...
Копендупен до Навухо Показати IP 9 Червня 2019 09:42
Нє, шановний, то выигрывать надо уметь ! А програти любий дурень може ! На то багато розуму не треба. А якшо ше й вміння нема і Тлумак матом, як Кварцяний не розмовляє, і табуреткою в суддю і м'ячом у ворота промахнулись, одним словом, зірки на небі так розташувались - то програш гарантовано. Бо програш - на винагорода за невиграш !
ольга Показати IP 9 Червня 2019 10:45
У кожному двобої хтось виграє, а хтось ні. Для кожної команди це стимул для досягнення майбутніх цілей. Але коли дивилась матч таке враження, що частина вболівальників тільки позлазили з дерев. На стадіоні дуже багато дітей, які запам'ятають цей матч не тільки за гру. Мій одинадцятирічний син в шоці. Він усвідомив, що футбол це не тільки сила, швидкість та командний дух. Коли нарешті дорослі будуть поводити себе по дорослому. Шановні любителі димових шашок і піротехніки будь-ласка використовуйте цей арсенал у себе вдома.
ольга Показати IP 9 Червня 2019 11:41
Гаразд. Напишу коротко. Моя сім'я приходить на матчі, щоб підтримати нашу команду, а не дивитись на "мавп з гранатами і димовими шашками".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus