USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пожежу у «Чорнобильській пущі» локалізували

29 Квітня 2015 09:14
За станом на 6.00 фронт пожежі на території лісового господарства «Чорнобильська пуща» у Зоні відчуження оточений і зупинений.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Пожежа на території комплексу лісового господарства «Чорнобильська пуща» у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення в районі сіл Буряківка, Рудня-Іллінецька, Глинка, Лубянка Іванківського району на площі близько 320 гектарів виникла 28 квітня о 12.45. До гасіння пожежі залучили 51 одиницю техніки та 305 осіб, у тому числі від ДСНС - 39 одиниць техніки (із них три пожежні літаки і два вертольоти) і 253 особи.

Ситуація контрольована. Гасіння осередків загорання продовжується. На місці події розгорнули штаб пожежогасіння, працює мобільна оперативна група на чолі з виконувачем обов’язків начальника ГУ ДСНС у Київській області П.Кісільовим.

Загальну координацію дій з гасіння лісової пожежі здійснює виконувач обов’язків голови ДСНС Зорян Шкіряк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus