USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Прагну помститися за племінника та товариша, які загинули під Куп’янськом», – штурмовик бригади «Лють» з Волині

19 Листопада 2023 14:16
Штурмовик Вуж – один із найдосвідченіших бійців полку «Сафарі». Йому 45 років, понад 20 з них він провів у правоохоронних органах на рідній Волині.

Однак на початку цього року Вуж вирішив піти на фронт, залишив обласне управління поліції охорони і долучився до полку «Сафарі» бригади «Лють», повідомляють у Нацполіції.

Він уже взяв участь у трьох бойових операціях, врятував життя трьох братів. За словами побратимів, майже годину перебував між життям і смертю.

«Напевно, найпам’ятнішою і найнебезпечнішою була операція під Курдюмівкою. Тоді я працював у штурмовій групі, але, окрім штурму, мені довелося евакуювати з поля бою мого побратима Коржика... Цікаво, що за словами побратимів, я півтори години перебував без свідомості після того, як по нас прилетів ворожий СПГ. Але, на щастя, оговтався і взявся до справи. Евакуація Коржика здалася мені вічністю, позаяк ми йшли під супровід ворожої артилерії і дронів, які намагалися нас ліквідувати. Дякувати Богові, ми вибралися до безпечного місця. Окрім Коржика, вдалося вивести з поля бою ще двох поранених військових ЗСУ», – розповідає Вуж.

Читати ще: «У мене не було позиції захищати тільки Волинь. Ми присягали обороняти Україну», – волинський тероборонівець на псевдо Кабан

«Якщо чесно, я прагну помститися за племінника, який загинув у жовтні минулого року під Куп’янськом, і за товариша, якого також вбили під Куп’янськом», – ділиться своєю мотивацією боєць.

Вибір позивного поліцейський пояснює так: «Все дуже просто: я люблю змій. Вуж, як відомо, змія добра, але змушує себе боятися. От і я, як усі сафарівці, змушую ворогів нас боятися».

Удома на Вужа чекає серйозний родинний «десант»: батьки, дружина і троє синів.

«Саме заради них, а також в пам’ять про загиблого племінника, я пішов на фронт», – каже він.

Читати ще: «Тут іде битва й за щасливу долю моїх чотирьох дітей», – волинський тероборонівець на псевдо Шурик

Поліцейський ділиться, що перше, що хотів би зробити після Перемоги, – купити мотоцикл класу «Круїзер» і поїхати ним до побратимів у різні куточки України.

«Також прагну відвідати український Крим, де проходив строкову службу, і покупатися в Керченській протоці», – додає боєць.

Зараз Вуж разом із побратимами продовжує «робити смерть ворогам». І вони не зупиняться, поки повністю не знищать окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Листопада 2023 11:55
Хай ангели охоронці тебе оберігають!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus