USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Працівники автодору ховали на кордоні одяг

11 Липня 2013 10:59
Поблизу пункту пропуску «Ягодин» працівники Державної прикордонної служби України виявили 20 ящиків з одягом. Їх приховали працівники Укравтодору, прикривши сміттям, - повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Так, один з прикордонних нарядів пункту пропуску помітив, як на мосту через річку Західний Буг в черзі автомобілів жваво метушиться група осіб. Негайно цю інформацію довели до інших прикордонників. Саме в цей час під мостом проводили регламентні роботи працівники Волинського автодору. Вони прибирали територію та викошували траву. Перевіряючи прилеглу місцевість охоронці кордону розгледіли, як один з робітників вантажить на причеп трактора картонний ящик. До того ж, аби правоохоронці не виявили товар, його прикинули зверху сміттям. Загалом в причеп встигли завантажити 20 ящиків. Як з'ясувалося, в них знаходився одяг. Через спробу незаконного переміщення товарів на місце викликали працівників митниці.

Під час проведення опитування затриманих стало відомо, що товар належить невідомій особі, яка перебувала в черзі на мосту та скинула його униз. Невідомий пообіцяв забрати «своє» поблизу пункту пропуску біля автозаправної станції.

Наразі про подію проінформували МВС та СБУ, а зловмисникам доведеться відповідати відповідно до чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus