USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронці перевірили понад 300 волинських пилорам

3 Квітня 2018 11:34
За результатами перевірки понад 300 деревообробних підприємств в області працівники Нацполіції не виявили значних порушень законодавства.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 3 квітня.

Як поінформував т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в області Сергій Козак, в області здійснюють роботу з розробки схеми розміщення деревообробних підприємств. Так, на Волині працюють 782 таких підприємства, найбільше – у Камінь-Каширському, Ратнівському, Ковельському районах. Правоохоронці співпрацюють з місцевими громадами, щоб скласти схеми розміщення цих підприємств.

На місцях постійно здійснюють моніторинг обліку деревини, яка надходить на підприємства – звертають увагу на достовірність і відповідність первинних документів, сортності, діаметрів тощо. Всі перевірки здійснюють спільно з працівниками лісгоспів та лісової охорони.

Перевірили вже 348 підприємств і кричущих порушень законодавства не виявили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юра Показати IP 3 Квітня 2018 11:44
Козака треба люструвати просто чи купити йому лінзи із 10 діоптріями. Поїдь у Стобихівку ти і все сам побачиш телепню ментовський
123 до Юра Показати IP 3 Квітня 2018 14:11
Оце напевно вже кримінальних справ до ЄРДР повносили кучу, а Цуманський та Ківерцівський напрямок, що забули перевірити...
Василь М. Показати IP 3 Квітня 2018 11:45
Ліси "тануть" , як весняний сніг ... , а порушень немає ! Чудо тай годі , скільки люди пишуть про незаконні вирубки , показують фото як речові докази , а вони не бачать . Що за бредота в країні , бачать всі, а контролери - НІ !
шофір Показати IP 3 Квітня 2018 12:15
При вїзді у Турійськ зі сторони Ковеля з правої сторони - сотні кубів деревини. На що дивиться Турійська влада.
Толік Показати IP 3 Квітня 2018 13:44
на Мамсурова під житловими будинками пилорама працює,кругляк і доски на дорозі гори лежать!
Спец Показати IP 3 Квітня 2018 15:14
Не знаю жодної пилорами, де були б всі необхідні документи. Дозвіл на викиди з екології, наймана праця, допуска до робіт з підвищеною небезпекою і т.п., да то ппц просто, там в 99% є порушення. ДСБЕЗ, УБОЗ, все поліквідовували, а зараз такі як Козак перевірки організовують)))) Треба хоча б уявлення мати про господарську діяльність і порядок її здійснення! ПОЗОР!!!
Анонім Показати IP 3 Квітня 2018 16:39
а толку з тих працівників нацполіції. вони юридично безграмотні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus