USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Правопорушення на виборчих округах. Інтерактивна мапа

4 Жовтня 2014 13:15
Інтерактивна мапа правопорушень на виборчих округах України доступна і для волинян. Про це інформують у прес-службі МВС України.

За допомогою сучасного інструменту, а саме геоінформаційної системи ВИБОРИ 2014, кожен громадянин, зокрема і волиняни, зможуть контролювати, як роботу самої міліції, так і стан з правопорушеннями у конкретному районі, місті, селищі.

Система доступна через офіційний сайт МВС. Упродовж всього терміну, що залишився до позачергових виборів до Верховної Ради України (26 жовтня), там будуть демонструватися дані, що надходять до МВС з усієї України, зокрема, інформація про правопорушення, що пов’язана з виборчим процесом.



Система складається з:

- електронної карти України, на яку нанесені виборчі округи;

- категорій повідомлень про правопорушення, що розділені на такі, що мають ознаки адміністративних порушень; такі, що мають ознаки злочину (згідно з попередньою кваліфікацією); а також такі, що знаходяться в станірозгляду;

- зареєстрованих повідомлень про порушення. Вони надходять до органіввнутрішніх справ від громадян та відображаються на карті відповідно домісця реєстрації такого повідомлення;

- довідкової інформації про статті адміністративного та кримінальногокодексів, що стосуються порушень виборчого процесу.

Зазначимо, що система дозволяє відслідковувати динаміку реєстрації повідомлень, в певних часових проміжках, а також статистично та візуальнопорівнювати ситуацію з правопорушеннями, що реєструються у різних регіонах України.

Зокрема, цей зручний інструмент дозволить зменшити свідоме маніпулювання даними, або помилкове їх подання деякими ЗМІ та громадськими організаціями, що часто відбувається у випадку відсутності прозорого доступу до офіційної статистики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
патріот Показати IP 4 Жовтня 2014 21:49
міліція сліпа і глуха.Олігархи на округах возять по 10-15 чол охорони,до людей застосовують фізичну силу,роздають гроші і ковдри а міліція селекторні наради проводить. Приклад -зустріч Еремеева в с.Пальче Ківерцівського та с.Старосілля Маневицького району. А в Покащеві Ківерцівського Опора зняла кричущий факт підкупу. Ну і що. Та олігарх плював на закон ілюдей.
петро Показати IP 23 Жовтня 2014 15:35
народний фронт розсилає смс-ки ,де анонсує зустріч зі своїми кандидатими і і всякого роду акції.Де Гузь взяв цю базу телефонів?.Чому аиглядають вуха адмінресурсу в його агітації?Невже він, ніде фактично не працюючи на виробництві ,не маючи поняття в економіці і бюджеті,6 разів крутнувши шапку партій, має шанси на перемогу?Ні олігархам і крутіям в парламенті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus