USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Представник Волині здобув бронзу на Чемпіонаті світу з біатлону

5 Березня 2023 17:04
Михайло Хміль, який представляє Волинь, у складі збірної України став бронзовим призером у змішаній естафеті юніорського чемпіонату світу з біатлону. Змагання відбуваються у місті Щучинськ в Казахстані.

Про це інформує Волинь.

У першому виді програми змагань збірна України змогла зійти на п’єдестал пошани. На третє місце у змішаній естафеті серед дівчат та юнаків, в якій виступала 21 збірна, зійшла четвірка у складі Олени Городної, Олександри Меркушиної, Богдана Борковського та Михайла Хміля (18-річний уродженець прикарпатського села Яблунька представляє Волинь).

Краще, ніж український квартет, з дистанцією впоралися представники Норвегії та Німеччини, яким українські біатлоністи програли відповідно 1.30,6 та 55,1 секунд, випередивши у боротьбі за бронзу італійців на 19,1.

Юніорський чемпіонат світу-2023. Змішана естафета:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus