USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Представники кандидата у нардепи з Волині на критику відповідають побоями?

14 Липня 2016 11:05
Національну поліцію просять перевірити інцидент у Маневичах, в якому брали участь люди, які назвалися представниками виборчого штабу кандидата у нардепи у 23 окрузі.

Про це стало відомо під час сесії обласної ради сьогодні, 14 липня.

Так, депутат облради Володимир Кучер озвучив запит у якому розповів, що на людей, які добровільно розповсюджували листівки з критичною інформацією на Людмилу Кирду, яка балотується в цьому окрузі, напали невідомі.

«10 липня в селищі міського типу Маневичі близько 13:00 на вулиці Незалежності свідомі громадяни – Хаймик Р. та Хаймик А. на добровільних засадах розповсюджували серед мешканців виготовлену мною особисто інформаційну листівку, де я критично висловився з приводу кандидата в народні депутати України Кирди Людмили Федорівни, її політичного шляху та дав свою оцінку окремим її діям як людини та депутата обласної ради. Під час цього до вищевказаних осіб підійшли двоє осіб, що представились представниками виборчого штабу Людмили Кирди, нецензурно висловлюючись, вимагали припинити роздачу вказаних листівок, після цього застосували до вищевказаних молодих людей фізичну силу, намагались силоміць їх посадити в автомобіль, обмежили вільне пересування вказаних осіб та силоміць їх утримували до прибуття поліції», - повідомив депутат.

Зі слів депутата, з приводу вказаного інциденту Роман Хаймик подав заяву до Маневицького ВП ГУ НП у Волинській області. Володимир Кучер у запиті до очільника Головного управління Нацполіції у Волинській області Петра Шпиги попросив нести дані відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, провести повну та об’єктивну перевірку цієї події, встановити особи представників виборчого штабу кандидата в народні депутати України Людмили Кирди, та в межах перевірки відібрати в них пояснення по вказаній події, вжити заходів щодо притягнення винних осіб до відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Депутати запит колеги підтримали. Зауважимо, сама Людмила Кирда, яка є депутатом обласної ради, на пленарному засіданні сесії відсутня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Павло Показати IP 14 Липня 2016 11:35
Я не проти Людмили Федорівни і не за неї. Але Ви, пан Володимир де були ранніше із своєю критикою, допоки вона не була кандидатом. Це низько, як для чоловіка а тим більше політикаю А ваших помічників відправте щоб вони на безкоштовній основі допомагали у Поліських селаж нужденним пристарілим та одиноким заготовити паливні дрова, посадити та зібрати урожай, і т.д. Ось це і буде ваша допомога.
До Павла до Павло Показати IP 14 Липня 2016 15:33
Кучер критикував Кирду раніше. І не тільки її, а й колег в облраді по фракції. Допомагати нужденним та престарілим повинні служби, які спеціально створені для цієї роботи, що вони і роблять. А от "заслуги" Кирди повинні знати виборці, щоб не було біди, якщо не дай Бог вона дірветься до влади.
Віктор Гюго Показати IP 14 Липня 2016 11:39
Цих двох невідомих - Терещенко Ігор Ілліч і Трощук Анатолій Григорович. Це так на всяк випадок, бо знаю як Шпига виконую свої обов"язк і щоб довго не шукали винуватців, а сьогодні струсили цих свідків пришестя юлі. Не треба дякувати, просто бачив як у неділю ці херої намагалися заламати хлопчину.
ого Показати IP 14 Липня 2016 12:22
так терещенко заступник голови ради - ото дожились із-за наведення реальних фактів про кирдиху тай у пику ото й самець
до Павла Показати IP 14 Липня 2016 12:29
Країна повинна знати своїх "героїв"- тобто чим займаються обранці громади., саме кирда. .
кучерява Показати IP 14 Липня 2016 13:06
жодна жінка не дозволила собі б того, що дозволяє ця кандидатша. Сумніваюсь, що хтось вірячий в Бога споював би цілодобово у своїх ригаловках людей, копав бурштин і злягався з дальнобойщиками. А коли взнаєш про заправку, яка може в любий момент зробити Чорнобиль у Маневичах і зовсім проти такої кандидатши. Ніхто з розумних людей за Савчучку не проголосує!
ківерчанка Показати IP 14 Липня 2016 15:31
а Кучер з Грицюком носять вила то і тому розкидають лайно.Що кому назначено. Кому гроші красти ,кому державу будувати а кому і гній розкидати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus