USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Представили кандидатуру на посаду мера Нововолинська

27 Липня 2020 15:14
Народний депутат Ігор Гузь та його команда братимуть участь на місцевих виборах восени 2020 року. Борис Карпус – кандидат на посаду Нововолинського міського голови від команди депутата.

Про це він розповів у відео, опублікованому на офіційній сторінці Карпуса у соціальній мережі.

«Я прийняв рішення балотуватися на посаду Нововолинського міського голови. Запрошую у свою команду. У мене є чітка програма. Ми діятимемо рішуче. Місту потрібні зміни», – упевнений Борис Карпус.

Свою позицію щодо участі команди парламентаря у місцевих виборах Ігор Гузь пояснив так: «Час Віктора Сапожнікова минув. Корупція, бардак, закритість – це ознаменує майже 25 років керування Сапожнікова. Нововолинську потрібні зміни!»

Нардеп додав: «Наша команда визначилася із кандидатом на посаду Нововолинського міського голови. Це – Борис Карпус. Знаю його 15 років. 6 років він є моїм помічником-консультантом, очолює фонд «Прибужжя». З Борисом Карпусом я пройшов майже кожен двір, установи у Нововолинську. Я довіряю йому. Він чесний. Це людина, яка має бажання, амбіції, мотивацію, яка готова змінювати ситуацію в Нововолинську. У випадку спільної перемоги – місто зміниться у кращу сторону!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 27 Липня 2020 19:27
Пропонувати можна. Тільки розставте спочатку по ранжиру міських голів Нововолинська, починаючи від Сороки і закінчуючи Сапожніковимі і себе поставте в той ряд . Всі вони були обрані головами після високих відповідальних посад, маючи великий управлінський досвід роботи, маючи великий авторитет. Максимально абстрагуючись від політичного ангажування, а лишень оцінюючи професійні, управлінські, організаторські якості попередників, авторитет їх у міської громади, особливо серед шахтарів,- подивіться, шо вони залишили після себе, як люди їх оцінюють, подивіться статистику, а тоді тверезо, критично треба подивитися на себе зі сторониі і лиш тоді приймати рішення ! Бажання бути Президентом, головою, генеральним директором є у переважної більшості людей. Мріяти - не шкідливо ! А ось тільки часто амбіції, гонор, відсутість самокритики, незнання своїх повноважень робить з людьми злі жарти ! Заложниками необдуманих дій стають не такі обранці, а міська громада !
Сергій Показати IP 27 Липня 2020 21:56
З нього такий мер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus