USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Премʼєр Британії Джонсон анонсував скасування всіх карантинних обмежень з 19 липня

12 Липня 2021 23:34
Англія 19 липня перейде до заключного етапу послаблення коронавірусних обмежень – скасують обовʼязковий масковий режим та дотримання дистанції. Уряд також більше не закликатиме людей працювати з дому, надавши роботодавцям можливість повертати співробітників в офіси.

Про це заявив премʼєр-міністр країни Борис Джонсон, пише Бабель.

Проте він застеріг, що необхідно діяти «обережно», тому що пандемія ще не закінчилася: закликав і надалі носити маски у громадському транспорті та під час масових зібрань. Також він звернувся до власників розважальних закладів із проханням перевіряти у гостей сертифікати про вакцинацію від коронавірусу.

Пік хвилі коронавірусу очікується не раніше середини серпня і, на думку урядових вчених, може привести до госпіталізації від 1 до 2 тисяч людей на добу. Також прогнозують 100–200 смертей на день. Число нових хворих на добу може досягти 100 тисяч, але уряд переконаний, що лікарні та лікарі впораються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus