USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Прем'єр Італії закликав переглянути санкції проти Росії

5 Червня 2018 19:27
Прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте заявив, що його уряд буде виступати за перегляд існуючого режиму санкцій.

Про це він заявив у Сенаті, який має голосувати за довіру прем’єру, повідомляє «Європейська правда».

Він заявив, що Італія зберігає тверду відданість Північноатлантичному альянсу.

«Ми будемо підтримувати політику відкритості щодо Росії, яка в останні роки відіграє помітну роль у врегулюванні низки геополітичних криз», - сказав Конте.

«Ми будемо просувати перегляд системи санкцій, наполягаючи на тому, що вони становлять ризики для розвитку громадянського суспільства у Росії», - наголосив він. Також він закликав до більшої відкритості стосовно Москви.

Натомість, як написав у Twitter брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Джозвяк з посиланням на високопоставленого представника ЄС, Італія швидше за все не чинитиме опору продовженню економічних санкцій проти Росії наприкінці червня

«У питанні санкцій проти Росії можна очікувати на спільні висновки на саміті «Групи семи» в Шарлевуа. Схоже, що Італія підтримає продовження економічних санкцій ЄС наприкінці червня», - написав він.


Нагадаємо, 1 червня склав присягу новий уряд Італії. Раніше партії, які брали участь у його формуванні, неодноразово висловлювалися за скасування санкцій.

Нещодавно за скасування санкцій проти Росії виступив і віце-канцлер Австрії Хайнц-Крістіан Штрахе. «Настав час покласти край цим болісним санкціям і нормалізувати політичні та економічні відносини з Росією», - заявив Штрахе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 5 Червня 2018 20:50
тих єврооптимістів треба відправити на місяць в зону АТО
Путін Показати IP 5 Червня 2018 21:27
Хабар, хабар, хабар і клієнт наш...
скептик до Путін Показати IP 5 Червня 2018 23:50
на дурака не нужен нож, ему покажешь медный грош - и делай с ним что хош
АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Червня 2018 23:01
Зрада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus