USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прем’єр-міністр України подякувала волинській соцпрацівниці

29 Жовтня 2008 17:24
Сьогодні, 29 жовтня, у Луцькому Народному домі «Просвіта» відзначили працівників соціальної галузі Волині. Серед нагород та вітань трудівникам соцсфери – подяка Прем’р-міністра України Юлії Тимошенко. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Привітали та відзначили соціальних працівників з нагоди їх професійного свята обласне керівництво. Голова обласної ради Анатолій Грицюк сказав: «Ми знаємо, що Вам не просто, хай Господь береже Вас». Заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук також побажав трудівникам здоров’я та довголіття. Він зазначив, що «5 тисяч працівників соціальної сфери надають допомогу населенню Волині».
Серед нагород і подяка  Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Її вручено срцпрацівниці з Шацька Надії Наумич. Цю відзнаку пані Наумич отримає у своєму колективі, оскільки сама не прибула на нагородження.
Розважали соціальних працівників Волині заслужений народний ансамбль пісні та танцю України «Колос» з селища Торчин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus