USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Презентація кандидатів на місцеві вибори та програмних засад: у Києві – з’їзд партії «ЗА Майбутнє». Відео

27 Серпня 2020 08:07
27 серпня о 08:00 на Співочому полі (вул. Лаврська) розпочався Всеукраїнський З’їзд Політичної партії «ЗА Майбутнє».

У програмі заходу: представлення команд обласних організацій та кандидатів на посади голів різних рівнів; ухвалення рішення про участь у місцевих виборах 2020 року; презентація програмних засад партії.

Подробиці – в прямій трансляції з місця події.
Спікерами заходу були лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця, співголова депутатської групи «ЗА Майбутнє» у Верховній Раді Тарас Батенко, кардіохірург, заслужений лікар України Борис Тодуров, нардеп групи «ЗА Майбутнє», аграрій Іван Чайківський, очільниця Жіночого Руху «ЗА Майбутнє», народна депутатка 8 скликання Ірина Суслова, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, директор Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини В’ячеслав Камінський, депутат Київської міськради Сергій Гусовський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus