USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Презентували книгу про супермодель і дурника. ВІДЕО

27 Лютого 2012 16:55
Презентація нового роману журналіста, драматурга і письменника Володимира Лиса відбулася у бібліотеці-філіалі №10, що на Київському майдані Луцька. Книга вийшла у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» і презентація у Луцьку стала останньою з п’яти – після Києва, Львова, Вінниці і Тернополя, запланованих видавцями.

Про це повідомляє служба інформації Волинської ОДТРК.

Володимир Лис – не новачок в літературі. Його найуспішніший роман «Століття Якова» визнали найкращим романом десятиліття. Тому читачі з нетерпінням чекали появи нового твору автора і його назва інтригує: «Іван і Чорна Пантера».

Цей роман – магічна історія про зіркову супермодель Таумі Чорна Пантера Ремпбел і сільського дурника Івана. Життя Таумі – зіркове, бурхливе та яскраве: гроші, скандали, папараці. Для останнього парубка з поліського села Кукурічки – вона богиня.

Та виявляється, що вона не проста жінка і не просто зірка, а ще й африканська жриця. Втім, не супермодель є головною героїнею роману, а простий парубок Іван. Адже, доторкнувшись до його багатого внутрішнього світу, змінюється і Таумі Чорна Пантера.

За логікою життя, долі Івана і Таумі Ремпбел, як паралельні прямі, не повинні були перетнутися. Та у літератури – свої закони. Точка перетину цих протилежних образів стає не тільки відправною точкою роману, але й дає відповідь на запитання, що ж таке література.

Враженнями від прочитаного роману також поділились директор видавничого дому «Твердиня» Микола Мартинюк, донька Володимира Лиса Оксана Кардаш, а також драматург Наталія Максимчук.

Так, Наталія Максимчук стверджує, що новий роман Володимира Лиса «Іван і Чорна Пантера», в першу чергу, написаний для молодих. «Я не знаю, наскільки старше покоління може оцінити, тому що там є багато інформації, що відома тільки молодим людям, молодому поколінню, інтернет той самий, хто сидить – насамперед молодь. Це молодіжний роман і я рекомендую його прочитати насамперед молоді», - каже вона.

Зараз у творчому доробку Володимира Лиса – десяток романів, кілька повістей, радіо- та театральних п’єс, що з успіхом йдуть на українських сценах. Також письменник багаторазовий лауреат премії «Коронація слова», і нарешті – єдиний поки що переможець номінації «Гранд-коронація», якого визначають раз на десятиліття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 27 Лютого 2012 17:24
"За логікою життя, долі Івана і Таумі Ремпбел, як паралельні прямі, не повинні були перетнутися. Та у літератури – свої закони. Точка перетину цих протилежних образів стає не тільки відправною точкою роману, але й дає відповідь на запитання, що ж таке література". А можно немного прояснить, какой ответ на вопрос, что ж такое литература, дала точка пересечения этих противоположных образов?
Рената Показати IP 28 Лютого 2012 10:37
Який маразм! Це ж треба з Наомі Кемпбел, зробити Таомі Ремпбел і "перетнути" її з "дурником" з якогось далекого "загубленого" села. "Одягнути" цей "брєд" в всякі "розУмні" фрази типу "у літератури свої закони", "точка перетину цих протилежних образів","відправна точка" і ось, будь-ласка, родив світу нове "геніальне" творіння - "хавайте".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus