USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Президент у Херсоні нагородив орденом морпіха з Волині. Фото

14 Листопада 2022 13:45
Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи в Херсоні 14 листопада, нагородив українських віськових, які звільняли місто. Серед них є й сержант морської піхоти Олександр Наход з Волині.

Про це повідомив Михайло Наход у Фейсбуці.

«Надзвичайно пишаюся своїм другом і земляком Олександром Находом, який впродовж п’яти місяців, ризикуючи життям, звільняв міста і села Миколаївщини та Херсонщини від рашистської наволочі», – написав він.

Сержант, командир відділення 35-ї окремої десантно-штурмової бригади морської піхоти Олександр Наход отримав з рук Президента орден «За мужність» III-го ступеня.

Олександр Васильович – уродженець села Велимче Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Голос Народу Показати IP 14 Листопада 2022 21:32
спробуйте прожити хочаби місяць на дві тисячі гривень сплачуючи всі комунальні послуги і купити ліки та якусь їжу а тоді по скoтськи і посмієтесь над собою а не над пенсіонерами...Бо сите рило голодного не зрозуміє поки само не побуває в такому стані!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus