USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Президент уже вручив ключі від помешкання багатодітній волинській родині. ФОТО.ВІДЕО

2 Грудня 2008 12:51
Волинська багатодітна сім’я отримала нове помешкання. Ключі від нього родині вручив сам Президент України Віктор Ющенко, – повідомляє 2 грудня репортер «Волинських Новин».
Сім’я Лінників проживає у селищі Цумань Ківерцівського району. Батьки Борис та Нонна виховують 14 дітей. Наймолодшому члену сім’ї – лише 4 місяці. До сьогодні родина проживала у цегляному будинку, житлова площа якого становить 78 квадратних метрів.
Батько заробляє гроші на утримання сім’ї у Цуманському виробничого управлінні ЖКГ, де працює чистильником димових та вентиляційних каналів. Нонна Лінник наразі перебуває у відпустці по догляду за дитиною. Родина має підсобне господарство, тримає корову, свиней та курей.
Землю для зведення будинку, за словами Бориса Лінника, сім’я отримала у 1999 році. Проте лише у кінці червня цього року за фінансової підтримки ЗАТ «Смарт-Холдинг» у рамках Президентської програми «Зігрій любов’ю дитину» вдалося розпочали будівництво нового дому. А ключі від цієї оселі родині вручив сам Президент 1 грудня.
Борис Лінник від імені своєї сім’ї подякував владі та Президенту. Як розповів один із синів Лінників, хоча кімнат на всіх не вистачає, проте нова оселя подарувала більше простору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 13:05
Вже не даремно приїздив
Вінстон Показати IP 2 Грудня 2008 13:36
.... набираєм голоси?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus