USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Президентом ПАРЄ стала Стелла Кіріакідес

10 Жовтня 2017 17:22
Презинтом ПАРЄ обрали Стеллу Кіріакідес, яку в третьому турі підтримали 132 члени Асамблеї. Про це повідомила член української делегації в ПАРЄ, заступник голови ВР Ірина Геращенко, передає УНН.

"З третього туру обрано президента ПАРЄ. Ним стала Стелла Кіріакідес, яку в третьому турі підтримали 132 члени ПАРЄ. Взяли участь в голосуванні 217, 1 бюлетень зіпсований, 84 підтримали Зінгеріса, 132 за Кіріакідес. Її президентство буде найкоротшим - до січня 2018 року", - написала Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, на пост голови міжнародної організації висунули свої кандидатури Стелла Кіріакідес з Кіпру та Емануеліс Зінгерс з Литви.

За словами Геращенко, Кіріакідес від групи ЕПП, але, по суті, виступила самовисуванкою, бо група ЕПП більшістю голосів підтримала Емануеля Зінгеріса.

"...було порушено квотний принцип, вибори перетворилися не на формальність, а на реальне голосування", - пояснила заступник голови ВР.

Нагадаємо, 6 жовтня Президент ПАРЄ Педро Аграмунт, який цього року літав в Сирію до Асада на російському урядовому літаку, подав у відставку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus